24 / 04 / 2024

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşti!

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında Aktay Turizm ile birleşme durumunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim olarak yayınladı.



Özak GYO açıklaması;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13.03.2015 tarih ve 2864 sayılı yazısı ile, Şirketimizin, TTK ve II-23.2 sayılı "Birleşme ve Bölünme Tebliği" (Birleşme Tebliği) hükümleri çerçevesinde sermayesinin %100'üne sahip olduğu Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. (Aktay Turizm) ile kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşme işlemine ve birleşme nedeniyle hazırlanan duyuru metnine onay verilmesine ilişkin talebimizin olumlu karşılanmasına karar verildiği bildirilmiştir.

Kurul tarafından onaylı Duyuru Metni ile birlikte Birleşme Tebliği'nin 8'inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan belgelerden Birleşme Sözleşmesi, birleşmeye esas 30.09.2014 tarihli finansal tablolar ve birleşme sonrası tahmini açılış bilançosu ekte sunulmuş olup, birleşmeye ilişkin tüm belgeler ayrıca Şirketimizin www.ozakgyo.com adresli ve Aktay Turizm'in www.aktay.com.tr adresli internet sitelerinde yer almaktadır. Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Dosya için tıklayın


Geri Dön