25 / 04 / 2024

Özak GYO Demre'deki turizm tesislerinin teminat mektubunu Bakanlığa sundu!

Özak GYO Demre'deki turizm tesislerinin teminat mektubunu Bakanlığa sundu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş.'nin Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkuller için teminat mektupları revize edilerek, Şirketimiz ÖZAK GYO tarafından Bakanlığa sunuldu.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. Aydın ili Didim ilçesi ve Antalya ili Demre ilçesinde bulunan turizm tahsisli gayrimenkuller için daha önce Aktay Turizm A.Ş. tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'na (Bakanlık) sunulmuş olan teminat mektupları revize edilerek, Şirketimiz ÖZAK GYO tarafından Bakanlığa sunuldu. 


Açıklama:

Şirketimizin 23.03.2015 tarihinde bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. (Aktay Turizm A.Ş.) ile birleşmesine istinaden; Aydın ili Didim ilçesi ve Antalya ili Demre ilçesinde bulunan turizm tahsisli gayrimenkuller için daha önce Aktay Turizm A.Ş. tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'na (Bakanlık) sunulmuş olan teminat mektupları revize edilerek, Şirketimiz ÖZAK GYO tarafından Bakanlığa sunulmuştur.


Bununla birlikte, Antalya ili Demre ilçesinde bulunan turizm tahsisli gayrimenkul ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü nezdinde irtifak hakkı tesis işlemleri devam etmektedir.


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.



Geri Dön