26 / 04 / 2024

Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimleri gerçekleşti!

Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimleri gerçekleşti!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak Hayat Tepe

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Özak Hayat Tepe'de anahtar teslimi, projenin bahçesinde düzenlenen programla gerçekleşti. Programda konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık'ın görüşleri haberimizde yer alıyor...



Özak Hayat Tepe de anahtar teslimleri gerçekleşti!


Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde daireler sahiplerine teslim edildi. Projenin bahçesinde düzenlenen programla teslim töreni gerçekleşti. 


Renkli etkinliklerin yer aldığı törenin açılışında  Özak GYO  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık görüşlerini ev sahipleri ve basınla paylaştı.


Ahmet Akbalık'ın konuşmasının tamamını izlemek için tıklayınız


Konuşmasına projede emeği geçen bütün arkadaşlarına teşekkür ederek başlayan Ahmet Akbalık, "Arsa analizi yaparken lokasyon ulaşım, toplu taşıma, bunun yanında tarihi yarımadaya, şehir merkezine yakınlık bizim için önemli bir faktördü. Biz bu faktörleri bu arazide bulduk. Projeyi kurgularken insanların gündelik ihtiyaçlarını karşılayacak bütün detayları düşündük ve bu mimari üzerinde hayata geçirdik" dedi.


Özak Hayat Tepe de anahtar teslimleri gerçekleşti!


Projenin ulaşım kolaylığı üzerine vurgu yapan Akbalık, "200 metre ileriye üst geçit yapılacak. Bunu projeden ulaşım daha rahat olsun diye biz üstlendik. Ayrıca bugün Beyoğlu'na gidicekseniz metroyla 10 dakika keza Nişantaşı, Tarihi Yarımada, havalimanı aynı şekilde" dedi.


Projeyi ortaya çıkarmanın kolay olmadığını ifade eden Akbalık, "Cepheyle ilgili ekibimizle haftalarca oturduk plan yaptık ve sonunda en iyi kullanım şeklini oluşturduk. Proje, ulaşım kolaylığının yanı sıra peyzaj ve sosyal aktivitelerde de yaşayanlara avantaj sağlıyor. Projeye 750 ağaç diktik ve sosyal tesislerde de bir çok aktiviteye yer verdik. yaşam başladıktan sonra bu farklar daha iyi anlaşılacak" diyerek sözlerini sonlandırdı.


Hayat Tepe'den ev alan ilk 3 kişiye hediye verildi!


Özak Hayat Tepe de anahtar teslimleri gerçekleşti!


Hayat Tepe projesinden ev alan 3 aile sahneye davet edildi. Ev sahiplerine Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık hediyelerini teslim etti. 


Telefon: (0212) 633 53 53

Web: www.hayattepe.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön