25 / 04 / 2024

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. 


Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ a.İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c.Her türlü nalburiye işleri yapmak. İNŞAAT TAAHHÜT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. DEMİR-ÇELİK ÜRÜNLERİ a.Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. ELEKTRİK MALZEMELERİ a.Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. ORMAN ÜRÜNLERİ a.Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. b.Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı.



Geri Dön