19 / 04 / 2024

Özcan Deniz'in evine Gülben Ergen talip oldu

Özcan Deniz'in evine Gülben Ergen talip oldu

Özcan Deniz, İstanbul Maslak'taki dubleks evini 2.5 milyon dolara satışa çıkardı. Eve ilk şarkıcı Gülben Ergen talip çıktı



Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, içinde bulunduğu ekonomik krizden çıkmak için her şeyi deniyor. Ağabeyi Ercan Deniz ile ortak olduğu turizm şirketinin benzin ücretlerinin ödenmemesi üzerine şirkete gelen haciz sonucu Ercan Deniz'in otomobili elinden alınmıştı. Özcan Deniz, bu krizin ardından maddi kayba girince, yeni taşındığı İstanbul Maslak'ta bulunan evini satışa çıkardı. Özcan Deniz, 4.5 milyon dolar değerindeki evini 2.5 milyon dolar karşılığı gözden çıkardı.

PAZARLIK SÜRÜYOR
Ünlü şarkıcının ilk müşterisi ise Gülben Ergen oldu. Ergen'in, Özcan'ın evini gezdikten sonra satın alma konusunda karar vermeye çalıştığı belirtildi. İki sanatçı arasında pazarlık devam ediyor. Bu arada, kısa bir önce Özcan Deniz ile ilişkisini noktalayan ancak buna rağmen Deniz'in ağabeyinin evinde kalan Fahriye Evcen'in, bayramda Özcan Deniz ile karşılaşmak istemediği için otelde kalmayı tercih ettiği ortaya çıktı.
Özlem Avcı/Sabah


Geri Dön