26 / 04 / 2024

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.



İzmir Torbalı'daki inşaat sektörüne öncülük eden Özçelik İnşaat yeni projeler ile yoluna devam ediyor. Yapılan kaliteli hizmet sonrasında müşterilerinden tanı not alan Özçelik İnşaat, her yıl yaklaşık 50 dairelik projeye imza atıyor. 25 yıllık geçmişiyle başarıdan başarıya koşan firma, 2017-2018 yılında yepyeni proje yapılacağını açıkladı. 8 yıldır firmanın Genel Koordinatörlüğünü başarıyla yürüten Oktay Özfalcı, yapılan binaların 'Sağlamlık, Kalite ve Müşteri memnuniyeti'ni ön planda tutarak çalışmaları yaptıklarının altını çizdi. 


İLKLERDE İMZAMIZ VAR 

HER yıl inşat sektöründe önemli projelere imza attıklarını ifade eden Özgelik İnşaat Firması Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, son dönemdeki çalışmaları anlattı. Özfalcı, "Çeyrek asırdır ilçemizde önemli projelere imza atan bir firmamız var. Torbalı'nın merkez mahallelerinde Özçelik tarafında yapılan projelerimiz mevcuttur. Ayrıca ilçede ilklere imza atan bir firmayız. Örneğin ısı yalıtım, dış cephe kaplama gibi çalışmaları ilk bizler Torbalı'yla tanıştırdık. Hor başarının arkasına Özçelik imzası bulunuyor. Bizler her daim ilklere imza altık, Bu süreçten sonra da kaliteli imzalan atmaya devam edeceğiz" dedi. 


TEMELDEN SATILIYOR 

YAPILAN her binada 1. sınıf kaliteli malzemelerin kullanıldığını söyleyen Özfalcı. tecrübeli çalışanlarla birlikte kaliteli işçiliğin sonucunda modem ve sağlam daireler yükseliyor. Özfalcı, "Bu yüzden her projemizde, insanların taleplerini ve isteklerini ön planda tuttuk. İlçenin kalbi olan Sadık İleri Bulvarı'ndan ilk projeyi gerçekleştiren firmayız. Kimsenin o bölgeye yatırını yapmaya cesaret edemediği dönemde biz büyük bir yatırım gerçekleştirdik. Daha sonra site çalışmalarına başladık. Böylelikle sektörde öncü haline dönüştük. Bizler talebe göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kullandığımız malzemeden tutun, çalışan personelimiz kalitesi tartışılamaz. Bizler yaptığımız çalışmanın arkasındayız. Şuana kadar şikayet almadık. Bu bizi mutlu ediyor. Memnuniyeti ön planda tuttuğumuz için yapılan çalışmalar sonucu hiçbir şikayet almıyoruz. Özçelik İnşaat Firması olarak 2017 yılı bizim yılımız olacak" diye konuştu. 


HER BİNAYA GÜVENMEYİN 

2012-2015 yılı arası ilçede inşaat patlamasının yaşandığı ve hemen her mahallede yeni inşaatların yükselmesinin yanı sıra bazı firmalar inşaat sektörüne sonradan girdiğini söyleyen Özfalcı, "Sonradan sektöre giren firmalar büyük zararlar verdi. Ev alacak vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz. Hiçbir zaman dış görünüşe aldanıp ev almamaları gerekiyor. Kaliteli ve markalaşmış firmalardan bina almaları gerekir. Sonradan canları yanmasın. Az miktarda parası olup bir bina diken kişi müteahhit oluyor. Yapılan işten de hayır gelmez" şeklinde konuştu. 



Torbalı Ege Gazetesi


Geri Dön