20 / 04 / 2024

Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı!

Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı!

Firma: Özde Emlak İnşaat Taahhüt Şirketi

Proje: Özde City

2014 yılının Mart ayında teslimleri gerçekleşecek olan Özde City projesinde daireler 200 bin TL'den başlıyor. Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor...



Toplamda 96 adet daireden meydana gelen  Özde City  projesi Tuzla'da Özde Emlak İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Özde City Tuzla Evleri toplamda 3 blok halinde inşa ediliyor. 5 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Özde City projesinde konut satışları devam ediyor.


Bay-bayan sauna, açık-kapalı otopark, spa merkezi, dinlenme salonu, kafeterya ve yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer aldığı Tuzla Özde City Evlerinde konutlar 200 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Yüzde 30 peşinat verilerek daire satın alınabilen Özde City Evlerinde 2+1 daireler 98 metrekare ve 3+1 daireler 141 metrekare büyüklükte tasarlandı.  Özde Emlak İnşaat Özde City ne zaman teslim sorusuna 2014 Mart cevabı veriliyor. 


Özde City fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 200 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 250 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı bilgisi şöyle:


Özde City Tuzla nerede?

Tuzla Özde Cituy adres: Proje Tuzla sahiline 4 kilometre , E-5 ve E-6 karayollarına 3 kilometre ve  Havaalanına 5 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı:

Özde Emlak İnşaat Özde City vaziyet planı!


Telefon: 0216 393 18 38

Web Adresi: www.ozdecity.emlaktown.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön