25 / 04 / 2024

Özdemir Turgut kimdir?

Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Turgut, ne zamandır belediye başkanı? İşte Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un biyografisi...



Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?  Ankara  Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1955 yılında Haymana Yenice'de (Sındıran) doğdum. Eğitimimi tamamladıktan ve askerlik görevimi yaptıktan sonra 1977 yılında Ankara’da çalışma hayatıma başladım. Başta demir–çelik ve inşaat sektörü olmak üzere, şehir planlaması, imar çalışmaları, içme suyu entegre tesisleri ile Ansera AVM’nin yapımının da aralarında bulunduğu birçok alanda faaliyetlerde bulundum. Evliyim 3 çocuk ve 5 torun sahibiyim.


1999 Yılında Anavatan Partisi’nden Ankara 1.Bölge Milletvekili adayı oldum. 2004 mahalli seçimlerinde Ak Parti 1.Sıra İl Genel Meclis Üyesi, 2009 Mahalli İdare Seçimlerinde Ak Parti 1.Sıra İl Genel Meclis Üyesi seçildim. Ankara Vakfı Üyeliğim, Ankara Meclisi Derneği Kurucu Üyeliğim devam etmektedir. Haymana Dernekleri Federasyon Başkanlığı görevinde bulundum.


30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Haymana Belediye Başkanlığı'na seçildim. Halen bu göreve Bağımsız Belediye Başkanı olarak devam etmekteyim."





Geri Dön