25 / 04 / 2024

Özderici GYO, Nuvo Dragos'ta Denge Değerleme ile çalışacak!

Özderici GYO, Nuvo Dragos'ta Denge Değerleme ile çalışacak!

Özderici GYO, gayrimenkul değerleme şirket seçimi için ek bir açıklama yayınladı. Firma, Nuvo Dragos Projesi'nin değerlemesinde Denge Gayrimenkul Değerleme ile çalışacak



Özderici GYO, gayrimenkul değerleme şirket seçimi için ek bir açıklama yayınladı. Firma, Nuvo Dragos Projesi'nin değerlemesinde Denge Gayrimenkul Değerleme ile çalışırken Yapı kredi Plaza Ofis katı değerlemesinde Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş  ile birlikte hareket edecek. Öte yandan Özderici GYO Aylin Sare Elçin'i firma bünyesinde istihdam etmeye başladı. yapılan açıklamalar şöyle:

Şirket Yönetim Kurulumuzun 27.01.2012 tarih ve 77 no'lu kararına istinaden Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VI No:11 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin ''Gayrimenkul değerleme şirketi seçimi'' başlıklı 39. maddesi uyarınca, portföyümüzde bulunan her bir varlık için ''Denge Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'' ve 2012 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ''Denge Gayrimenkul Değerleme A.Ş.ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş''den değerleme hizmeti alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir.Şirketimiz 27.01.2012 tarihinde yukarıdaki özel durum açıklamasını yapmış olup, 22.02.2012 tarih ve 79.no'lu ek yönetim kurulu kararında  Varlık ve Seçilen Gayrimenkul Şirketinin  detayı aşağıda belirtilmiştir.

Varlık ve Seçilen Gayrimenkul Değerleme Şirketi:

Nuvo Dragos Projesi Maltepe ( Denge Gayrimenkul Değerleme A.Ş )

Yapı kredi Plaza Ofis katı        ( Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş )
 

Aylin Sare Elçin göreve başladı

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV No: 41 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ'in 8. ve 9. maddeleri uyarınca Şirketimizin Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı'na sahip personeli olarak Sayın Aylin Sare Elçin , 22.02.2012 tarihi itibariyle istihdam edilmiştir.

 

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön