26 / 04 / 2024

Özdilek AVM Levent ne zaman açılacak?

Özdilek AVM Levent ne zaman açılacak?

Özdilekpark İstanbul içindeki Özdilek AVM, İstanbul Levent'te ne zaman açılıyor? Levent Özdilek AVM nerede? Özdilek Alışveriş Merkezi İstanbul Levent binasına nasıl gidilir? Özdilek AVM hangi tarihte açılacak? İşte Özdilek Levent AVM'nin açılış tarihi!



Özdilek AVM Levent ne zaman açılacak?


Özdilekpark İstanbul'da bulunan Özdilek AVM, ne zaman açılıyor? Özdilek Levent AVM açılış tarihi belli oldu mu? İstanbul Levent'teki Özdilek AVM ne zaman açılacak? İşte Levent Özdilek AVM ne zaman açılıyor sorusunun cevabı...


Özdilek Levent AVM nerede?


Levent Özdilek AVM, Şişli'ye 5 dakika ve Taksim'e 10 dakika mesafede konumlandırıldı. Özdilekpark İstanbul'un yer altığı Levent, batıda Büyükdere Caddesi, doğuda Etiler ve Akatlar, güneyde Levazım Mahallesi, kuzeyde ise Maslak semtleriyle çevrili durumda. 



Özdilek AVM'de kaç mağaza olacak?


ÖzdilekPark İstanbul AVM’de, 120 adet yerli ve yabancı seçkin markaların yer alacağı mağazalar, restoranlar, çocuk eğlence alanları ve sinema salonları yer alacak.



Özdilek Levent AVM ne zaman açılacak? 


Levent Özdilek AVM, 5 Eylül 2014 Cuma günü hizmete açılacak. 5 Eylül'de açılacak Özdilek AVM'de yer alan mağazaların kiralanması Jones Lang LaSalle firması yapıyor.


Özdilek AVM hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!


Geri Dön