29 / 03 / 2024

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence düzenleniyor.Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.



İstanbul’un yeni eğlence ve alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul’da eğlencenin ardı arkası kesilmiyor. Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor. Her hafta sonu yapılan “Minik Usta Etkinliği” küçük misafirlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul ziyaretçilerinin mutluluğu için her türlü olanağı sağlıyor. Alışveriş yapan ebeveynleri yanında sıkılan minikleri düşünen ÖzdilekPark İstanbul, onlar için eğitici ve eğlenceli atölyeler düzenliyor. Her hafta sonu 14:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşen Minik Usta Etkinliği, 3-11 yaş arası minik konuklarının güvenli eğitmenler eşliğinde keyifli anlar yaşamasını sağlıyor.

ÖzdilekPark İstanbul AVM’nin -2’nci katında yer alan Minik Usta Etkinlik alanı, özel eğitmenleri ile her hafta sonu minik misafirlerini konuk ediyor. Her hafta farklı eğitici faaliyetler yapılan atölyelerde, miniklerin günlük yaşantısında kullanabilecekleri eşyaları dahi kendi elleriyle yapmalarına olanak tanınıyor. Çocuklarını güvenli eğitmenlere teslim eden anne ve babalar ise gözleri arkada kalmadan rahatça alışverişlerini yapabiliyor.

ÖzdilekPark İstanbul AVM, Minik Usta Etkinlik alanı her Cumartesi-Pazar saat 14:00 ile 18:00 saatleri arasında -2’nci katta 3-11 yaş arası misafirlerini bekliyor.



Geri Dön