18 / 04 / 2024

Özdilekpark AVM açılış tarihi!

Özdilekpark AVM açılış tarihi!

Özdilekpark AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 'de 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 145 adet mağaza bulunuyor. AVM, İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.





ÖzdilekPark; 140 adet seçkin mağaza, Özdilek Hipermarket, elektronik market, 3 bin 200 metrekare ortak teras alanı, çocuk eğlence alanları, Cinetime sinemaları ve 1500 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanından oluşuyor.


Özdilekpark AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Özdilekpark AVM açılış tarihi hakkında bilgi vermeden önce AVM hakkında bilgi verelim.


Levent Özdilek AVM 'de toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 145 adet mağazanın yer aldığı AVM'de 3 adet yük ve servis asansörü, ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak üzere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yürüyen merpen yer alıyor.


ÖzdilekPark şehrin en önemli ve hareketli bölgelerinden biri olan Levent’te Büyükdere Caddesi üzerindeki Özdilek Center içerisinde yer alıyor. Hazırlıklarına 2005 yılında başlanan Özdilek Center’da aynı çatı altında ÖzdilekPark AVM’in yanı sıra, yaklaşık 3.000 beyaz yakalı çalışanıyla River Plaza ve 5 yıldızlı, 389 odalı, birçok konferans-toplantı salonu bulunduran uluslararası oteller zinciri Wyndham Grand Otel de yer alıyor. 


Özdilekpark AVM açılış tarihi!

Özdilekpark AVM açılış tarihi 12 Eylül olarak belirlendi. 




Geri Dön