25 / 04 / 2024

Özdilekpark AVM'de Sarar mağazası açıldı!

Özdilekpark AVM'de Sarar mağazası açıldı!

Sarar Mağazaları'nı sahibi Cemalettin Sarar, Antalya'da önceki gün açılan Özdilekpark Alışveriş Merkezi'ndeki yeni mağazasının açılışına katıldı...



Antalya'da önceki gün açılan Özdilekpark Alışveriş Merkezi'ndeki yeni mağazasının açılışına katılan Sarar Mağazaları'nı sahibi Cemalettin Sarar, bugün 5 bin kişiyi istihdam eden ve ve bir dünya markası haline gelen Sarar'ın bitpazarından bugünlere geldiğini açıkladı. 1944'te Abdurrahman Sarar tarafından 12 metrekarelik bir dükkanla başlayan Sarar'ın bugün 200 bin metrekare alanda 5 fabrikası olan vurgulayan Sarar, dünyanın beş kıtasında da mağazalarının olduğunu söyledi. Hükümet ve devlet başkanlarının, komutanların, işadamlarının gardıroplarında Sarar markalı giysiler olduğunu bildiren Cemalettin Sarar, ABD Başkanı Barack Obama'ya da takım elbise diktiklerini anımsattı. 'Dünyadaki  başkanları, profesörleri, paşaları, biz giydiriyoruz. ABD eski Başkanı Bush'u ve Barak Obamayı da biz giydiriyoruz' diyen Sarar, Obama'ya Sarar markalı giysisini ABD'deki mağazalarda çalışan arkadaşlarının götürdüğünü söyledi.

Sony neyse Sarar odur
Hedeflerinin ciroyu bu yıl 400 milyon dolara çıkarmak olduğunu anlatan Cemalettin Sarar, ev tekstili konusunda da iddialı olduklarını söyledi. Sarar'ın toplam 36 ülkeye ihracat yaptığını belirten Sarar, artık dünyada Sony neyse Sarar da öyle bir markadır' diye konuştu.

Krize rağmen ciromuz arttı
ABD'de, Hindistan'da Japonya'da, Suudi Arabistan'da, Afrika'da hatta Çin'de bile Sarar'ın mağazası olduğunu bildiren Cemalettin Sarar şunları söyledi: 'Sarar Türk malını dünyaya tanıtan bir firmadır. Kriz döneminde de yeni mağazalar açmaya devam ettik. ABD'de 10'un üzerinde, Avrupa'da 50'nin üzerinde mağazamız var. 300 milyon dolarlık bir ciroya sahibiz. Krize rağmen Sarar'ın cirosunda yüzde 15 ila 20 oranında bir artış da oldu.

AVM ve turizm sektörüne giriyoruz
Sarar'ındiğer sektörlerde de yatırımlar yaptığını bildiren Cemalettin Sarar, 'Şimdi bir alışveriş merkezi yaptırıyoruz. Eskişehir Bözüyük yolu üzerindeki bu alışveriş merkezimizde outlet ürünler satılacak. Bu alışveriş merkezi inşaatı önümüzdeki yıl nisan ayında tamamlanacak. 30 milyon dolarlık bir  yatırımı öngören bu alışveriş merkezi bizim ilk alışveriş merkezimiz olacak. Yolun iki yanında yer alan alışveriş merkezinde yol oteli ile 24 saat yol yardımı hizmeti verecek olan bir acil servisimiz olacak. Araçlar bozulduğunda bakım servisleri olacak. Eskişehir'de büyük bir alışveriş ve Spa merkezi yaptıracağız.  İstanbul Beylikdüzü'nde 5 yıldızlı bir otel yatırımı yapacağız.
Akşam/Mustafa Kozak

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Obama'yı giydirdi, krizde 15 mağaza açtı 
 
Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markası Sarar, krize rağmen dünyanın değişik ülkelerinde 15 yeni mağaza açtı.  
 
ABD'de 10, Avrupa'da 50 mağazaya ulaştıklarını kaydeden Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, "ABD, Avrupa, Afrika, Hindistan, İran, Irak, Çin, Japonya, Suudi Arabistan'da mağazalar açtık. Sarar, Türk malını dünyaya tanıtan bir firmadır. Ekonomik kriz diyorlar. Bu krizde mağazalar açıyoruz. En son mağazamızı Berlin'de açtık." dedi. Saran Antalya'daki 4. mağazasını Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Zaman


Geri Dön