18 / 04 / 2024

Özel ağaçlandırma birim fiyatları!

Özel ağaçlandırma birim fiyatları!

Özel ağaçlandırma birim fiyatları ve özel ağaçlandırma başvuru detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...



Özel ağaçlandırma birim fiyatları!

Özel ağaçlandırma projesine başvuruda bulunmak için, başvuru dilekçesinin doldurulması ve özel ağaçlandırma birim fiyatlarının ödenmesi gerekiyor. Özel ağaçlandırma birim fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.


Bu proje kapsamında birbirinden çeşitli ağaçlar kullanılabiliyor. Örneğin, akçaağaç, karaağaç, sofora, ıhlamur, kayın, gürgen, çam, sedir, göknar, ladin, meşe, akasya, badem, mahlep, jojoba gibi ağaç ve ağaççık türleri kullanılabiliyor.


Özel ağaçlandırma başvurusu için T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü resmi web sitesinden Orman Bölge Müdürlükleri tarafından ilan edilen özel ağaçlandırma sahalarını inceleyebilirsiniz.


2013 yılı için İstanbul Orman Bölge Müdürlüğünce belirlenen özel ağaçlandırma birim fiyatları..

5 bin metrekare - 50 bin metrekare : 500 TL

50 bin 1 metrekare - 100 bin metrekare : 1.000 TL

100 bin 1 metrekare - 200 bin metrekare : 1.500 TL

200 bin 1 metrekare - 500 bin metrekare : 2.500 TL


Özel ağaçlandırma başvuru dilekçesi örneği..


………………ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE



…/…/2013- …/…/2013 tarihleri arasında idarenizce ilan edilen …………… İli………… İlçesi,…………… Köyü/Beldesindeki ………………… Orman İşletme Müdürlüğü, ………………………… Orman İşletme Şefliği, ……numaralı bölme ve ……… hektar sahada özel ağaçlandırma yapmak istiyorum. Söz konu sahayı mahallinde gördüğümü, özel ağaçlandırmaya uygun olduğunu ve kura çekilişine katılabilmem için tespit edilen başvuru bedelinin yatırılması gerektiğini kabul eder; Başvurumun değerlendirilmesi hususunu arz ederim. 


T.C. Kimlik No:………

Adres:

Ad/Soyadı

İmza/Kaşe

./…/2013



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com






Geri Dön