19 / 04 / 2024

Özel Seymen Darıca Kampüsü inşaatında sona gelindi!

Özel Seymen Darıca Kampüsü inşaatında sona gelindi!

Özel Seğmen Eğitim Kurumları Darıca Kampüsü açılışa hazır hale getirildi. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yapımı tamamlanan bölgenin en büyük eğitim kampüsünde hizmet vermeye başlayacak.



4 yıl önce Darıca'da kiralık binada eğitim vermeye başlayan Özel Seymen Eğitim Kurumları, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yapımı tamamlanan bölgenin en büyük eğitim kampüsünde hizmet vermeye başlayacak. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra Darıca’nın Piri Reis Mahallesi'nde 12 bin metrekare büyüklüğünde arsa temin edildikten sonra geçtiğimiz haziran ayında temeli atılan Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Kampüsü'nün inşaatı tamamlanmak üzere.

 

50 DERSLİK 1200 ÖĞRENCİ

16 Eylül'de eğitime başlanacak olan Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Kampüsü, 50 derslikte bin 200 öğrenci kapasiteli olacak. en son teknolojinin kullanıldığı ve öğrenci ihtiyacının en üst noktada karşılanacağı kampüs bölgenin de en büyük eğitim üssü olacak. Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, “Böylesine önemli bir eğitim üssünü en son teknoloji ile kısa zamanda bölgeye kazandırmaktan dolayı çok sevinçliyiz" dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

BAKAN DAVET EDİLECEK

Yerleşkenin eğitime açılması için son noktaya geldiğini de söyleyen Hamiyet Satı, “Bölgede herkesin gördüğünde gurur duyacağı kampüsümüz için son çalışmalar yapılıyor. Az sayıda kalan eksikliklerin tamamlanması ile başta Milli Eğitim Bakanı olmak üzere diğer yetkililerinde katılacağı açılış günümüzü ilan edeceğiz” dedi.



Kocaeli Manşet


Geri Dön