26 / 04 / 2024

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.



Özel Sivas Gültepe Hastanesi önümüzdeki günlerde sağlık alanında Sivas halkına hizmet kapılarını aralayacak. Hastane ile ilgili bilgi veren Hastane Yöneticisi Op. Dr. Bayram Ali Mamik, Özel Gültepe Hastanesi için yaklaşık 30 milyon Türk Lirası yatırım yaptıklarını makine ve donanım açısından bütün teknolojik yatırımların tamamlandığını belirtti.


Mamik; “Hastane inşaatımız tamamlanmış durumda ve şuanda çevre düzenlemesi yapılmaktadır. Şuanda inşaat süreci tamamlandı ve artık gerekli faaliyet izin başvurularını yaptık. Bu süreç sonunda da en yakın zamanda hastanemizi Sivas halkının hizmetine sunmak için heyecanla bekliyoruz.


Makine ve tıbbi donanım açısından bütün cihazların alımını yaptık. Dâhiliye, Kardiyoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Nöroloji, Göz Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon dallarında muayene ve tetkik birimlerimiz bulunacak ve bu dallarda uzman doktorlarımız hastanemizde hizmet verecek” dedi.


Teknolojik alt yapı noktasında iddialı olduklarını anlatan Mamik; “Özel Sivas Gültepe Hastanesi teknolojik alt yapısında, tam donanımlı Yoğun Bakım Üniteleri, Ameliyathaneler, Doğumhaneler, Laboratuar, Radyoloji Ünitesi, Manyetik Renozans (MR), Bilgisayarlı Tomografi (BT), mamografi, kemik dansitometre, 4 boyutlu renkli ultrasound, dijital röntgen bulunmaktadır. Hasta odalarımız lüks otel konforunda tasarlandı. Alanında uzman hekim ve çalışanlarımız ve teknolojik alt yapımızla amacımız Sivas halkına daha iyi bir sağlık hizmeti sunmaktır. Sivas dışında diğer illerden hasta alan bir il olması için çalışacağız. Titizlikle çalışmamızı yürüteceğiz ve çıtamızı her geçen gün yükselterek büyümeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.




Sivas Memleket


Geri Dön