28 / 03 / 2024

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Tesisler Caddesi'nde 39 dönümlük araziyi satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Tesisler Caddesi'nde 39 dönümlük araziyi satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kemerağzı turizm merkezinin en işlek caddesi olan Tesisler caddesinde Royal Holiday Palace ve Melas Lara Otelin bulunduğu sokakta yer alan 39 dönümlük boş araziyi satışa çıkardı



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kemerağzı turizm merkezinin en işlek caddesi olan Tesisler caddesinde Royal Holiday Palace ve Melas Lara Otelin bulunduğu sokakta yer alan 39 dönümlük boş araziyi satışa çıkardı. İmar planları otel yapımına izin veriyor 5 Ağustos tarihinde ihaleyle satılacak taşınmaz 3 cepheli olup, kuzeyinde park alanına, doğusunda 7 metrelik, güneyinde 17 metrelik ve batısında 15 metrelik imar yollarına cepheli konumda. Taşınmazın konumu Kemerağzı turizm merkezinde kalmakta olup güneyinde 500 metre mesafede deniz yer alıyor. Gayrimenkulün bulunduğu bölge Kemerağzı - Kundu Turizm merkezinde yer alıyor. Bölge geneli yazlık siteler, oteller ve alışveriş merkezleri var. 


Ulaşımı kolay Aksu Kemerağzı köyü hudutları içinde yer alan 39 bin 71 metrekare yüzölçümüne sahip taşınmaz üzerinde herhangi bir peyzaj düzenlemesinin mevcut olmadığı, sadece Royal Holiday Palace otel tarafından otopark olarak kullanılan kısmının kullanıldığı tespit edildi. 

Tanıtım konusu taşınmaz ana ulaşım aksı olan Tesisler caddesine oldukça yakın mesafede olması sebebiyle ulaşımı kolay olan bir bölgede. 


Antalya İleri 







Geri Dön