19 / 04 / 2024

Özemeksan 400 dairelik konsept projesini bu yıl tamamlayacak!

Özemeksan 400 dairelik konsept projesini bu yıl tamamlayacak!

Sektörde 21 yılı geride bırakan Özemeksan, Bornova ve Bayraklı bölgelerinde yapımı devam eden 4 farklı projeyle konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler üretiyor.



Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı işlere imza atan Özemeksan. yeni projeleri Şehrin Evleri, Brand Office, İkon Tria, Forum Plaza, Forum Villalar ve yeni kent merkezinde yaklaşık 400 dairenin yer aldığı ilk konsept projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor. 


Profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini söyleyen Özemeksan Kurucusu Binali Özbaykız, yıllardır edindikleri deneyimle kaliteyi ön planda tuttuklarını belirterek. "İkon Tria Projesi ve Bornova'nın merkezinde yer alan Şehrin Evleri Projesi'ndc ciddi satış rakamına ulaştık.Brand Office projelerinin satışları ise önümüzdeki dönem içerisinde başlayacak. Forum Bornova karşısında bulunan Forum Villaları ise A Plus müşterilerin tercihleri arasında alıcılarını bekliyor. İmza attığımız her projede giiven algısını daha da yükseltiyoruz" dedi.


İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen yeni arsa üretmekte zorluk çektiklerini ifade eden Özbaykız. "Bayraklı ve Bornova bölgelerindeki projelerimizle tanınıyoruz. İzmir'in yükselen değeri olan bu iki bölgede farklı ofis ve rezidans projelerimizi sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor" şeklinde konuştu. 


İzmir'de arsa fiyatlarının sürekli yükseldiğini ve bu durumun ev sahibi olmak isteyenlerin aleyhine olduğunu ifade eden Binali Özbaykız, kentsel dönüşümün bu soruna bir çözüm olabileceğini. ancak mevcut işleyişin oldukça yavaş olduğunu dile getirdi. Kentsel dönüşümde konut sahiplerinin en yüksek parayı veren miiteahhite evini teslim ettiğini ve bu durumun da inşaat kalitesinde düşmelere neden olabileceği uyarısında bulunan Özbaykız, kentsel dönüşümde belli standartların belirlenmesi ve denetimlerin etkin yapılması gerektiğinin altını çizdi. 


Amacımız değer yaratmak 

Kuruldukları günden bugüne dek ağırlıklı olarak konut projeleri yaptıklarını, özellikle gelişmekte olan Bayraklı Bölgesi'nde modern ofis ihtiyacı olduğu için İkon Ofis Projesi'ne başladıklarını söyleyen Özbaykız sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim amacımız çok para kazanmak değil, arkamızda bir değer yaratmak. İnsanlar her zaman gayrimenkulu güvenilir bir yatırım aracı olarak gördü. Yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyenler evin konumu ve malzeme kalitesine de dikkat etmeli. Markamızı birçok kişi biliyordu. Şimdi herkesin tanıması için çalışıyoruz. Biz insanlara kalite ve güveni bir arada sunduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz." 


Özemeksan projeleri 

Bugüne dek; Bayraklı Mcgaron, İkon Bayraklı. Elit Life, İkon Dumlupınar gibi projelerini tamamlayan Özemeksan'ın. Bayraklı ve Bornova bölgelerindeki yeni projeleri olan: İkon Şehrin Evleri. Brand Otfıce, İkon Tria, Forum Plaza, yeni kent merkezindeki site projesi ve Forum Villalar'ını da 2015 yılı sonuna dek tamamlama hedefinde olduğu belirtildi. 


Gözlem


Geri Dön