25 / 04 / 2024

Özen Yapı'dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe'ye 3 yeni proje!

Özen Yapı'dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe'ye 3 yeni proje!

Firma: Özen Yapı

Özen Yapı, Kadıköy'de 3 yeni projeyi hayata geçirecek. Özen Yapı'nın hayata geçireceği projelerden biri Ethemefendi'de, diğeri Erenköy ve de diğer proje ise Göztepe'de inşa ediliyor...



Özen Yapı Kadıköy'de projelerini bir bir hayata geçiriliyor. Bunlardan Özen Residence, Ethemefendi Ereköy'de inşa ediliyor. Ayrıca firmanın Erenköy konut projesi ve Göztepe site projesi de yer alıyor. 


Özen Yapı Özen Residence hakkında: 


Özen Yapı dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe ye 3 yeni proje!


Ethemefendi, Erenköy'de inşa edilen Özen Residence projesi, Bağdat Caddesine çok yakın, 20 kat ve 50 daireden meydana geliyor.  Özen Yapı  Özen Residence projesinde inşaat çalışmaları sürüyor.


Özen Yapı Özen Residence projesinde süs havuzları ve görsel elemanlar, geniş yeşil alanlar ve gazebo, doğal kaplamalı teraslar, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, toplantı salonu, yönetim odası, fitness salonu, oyun alanları, basketbol ve tenis sahası, özel güvenlik sistemi, akıllı bina sistemi, kat bahçeleri, fransız balkonlar ve yeşil alanlar bulunuyor. 


Özen Yapı Erenköy projesi hakkında:


Özen Yapı dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe ye 3 yeni proje!


Özen Yapı'nın Kadıköy'de hayata geçirdiği diğer bir projesi ise Erenköy konut projesi. Özen Yapı Erenköy projesinde toplam 33 daire yer alıyor. Özen Yapı Erenköy, 33 kattan meydana gelen tek blok halinde yükseliyor. 


Özen Yapı Göztepe projesi hakkında:


Özen Yapı dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe ye 3 yeni proje!


Özen Yapı'nın Kadıköy'deki diğer projesi, Göztepe projesi, Özen Yapı Göztepe projesinde 26 daire yer alıyor. 2 bloktan meydana gelen Özen Yapı Göztepe projesinde bloklar 7 ve 12 katlı tasarlandı. Özen Yapı Göztepe projesinde sosyal alanlar, kapalı otopark ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Özen Yapı Bağdat Caddesi Ofis Adres:

Bağdat caddesi, Ay apartmanı, 370 / 23 Şaşkınbakkal / İSTANBUL


Özen Residence, Ethemefendi Adres:

Ethemefendi caddesi, Taş mektep sokak No: 70 Erenköy / İSTANBUL


Özen Yapı Suadiye Ofis Adres: 

Kaptan Arif Sokak, No: 42 Suadiye / İSTANBUL


Özen Yapı İletişim

T. 0216 363 62 55

www.ozenresidence.com

http://www.ozenyapi.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön