28 / 03 / 2024

Özerler İnşaat Talas'ta kentsel dönüşüme başlıyor!

Özerler İnşaat Talas'ta kentsel dönüşüme başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Talas'ta vatandaşlarla bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bilgiler verdi.



Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarında ki yerini de alıyor. Talas'ta vatandaşlarla proje tanıtım toplantısında bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bina sakinlerine bilgiler verdi. Toplantıda konuşan Özerler İnşaat 1 Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, uzun yıllardır inşaat sektöründe yer aldıklarını belirterek, " Anayurt, Mimsin, Yıldırım Beyazıt, Fevzi ı Çakmak, Esenyurt ve daha birçok noktada inşaatlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz, i İnşallah, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bizde üzerimize düşün vazifeyi yerine getireceğiz. Bunun için güzel projeler hazırladık. 


Bina sakinlerinin istekleri doğrultusunda en ince ayrıntıyı bile düşündük. 

Kimseyi mağdur etmeden, bir aksilik çıkmaz ise 18 ayda evleri teslim etmeyi planlıyoruz. Yıllardır bize güvenen ve bizlerden konut alan hiç kimseyi mağdur etmedik. Bizim için en büyük sermaye iti barı m izdir. Bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 


Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği proje tanıtım toplantısında Özerler İnşaat tanıtım ve AR-GE ekibi, projeler hakkında sunumlar yaparak vatandaşların sorularını yanıtladılar. Toplantı sonunda vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sordukları sorular hakkında açıklamalarda bulunan Cuma Özer, resmi prosedürler tamamlandığı andan itibaren inşaatların hızlı bir şekilde başlayıp bitmesi için çalışacakları sözünü verdi. 


Kayseri Olay



Geri Dön