26 / 04 / 2024

Özerler İnşaat'tan akıllı ev konseptli proje: Özerler Premium!

Özerler İnşaat'tan akıllı ev konseptli proje: Özerler Premium!

ÖZERLER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Yıldırım Beyazıt bölgesinde yapımına başladıkları akıllı bina projesi hakkında açıklamalarda bulundu..



ÖZERLER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Yıldırım Beyazıt bölgesinde yapımına başladıkları akıllı bina projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Son yıllarda proje atağına geçen Kayseri’nin en önde gelen inşaat şirketlerinden olan Özerler İnşaat, yeni projesi Özerler Premium’u ‘akıllı ev’ konseptinde hayata geçiriyor. Kayseri’nin Yıldırım Beyazıt Bölgesinde gerçekleştirilen projede, birçok sistem tek tuşla kontrol edilebilecek Halen Kayseri’nin birçok bölgesinde devam eden inşaatları bulunan Özerler İnşaat, “ Özerler Premium”

projesiyle büyük ilgi topladı. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Özerler İnşaat ve yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurumsal olarak faaliyete başladıkları günden bu yana yaptıkları konut projeleri ile yeni yaşam alanları sunduklarını ifade eden Cuma Özer, “ Bizim amacımız sadece konut yapmak değil. Ailelere içerisinde huzur ve güvenle yaşayabilecekleri yeni yaşam alanları oluşturmaktır. Bu yüzden yaptığımız tüm projelerimizde ilk önceliğimiz kalitedir. Kaliteden asla taviz vermeyiz. Kayseri, inşaat sektörünün oldukça geliştiği bir şehir. Bizde bu şehirde yaptığımız farklı projelerle ön plana çıktık. Bu başarı grafiğimizi daha da yükseltmek için mimar ve mühendislerimiz sürekli yenilikçi yapılar oluşturmak için AR-GE çalışmaları yapıyor. Şu ana kadar Konaklar, Esenyurt, Talas gibi bir çok yerde inşaatlar yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi. Cuma Özer, Mimarsinan, Fevzi Çakmak bölgelerindeki şantiyelerinin yanında Kayseri’nin en gözde yerlerinden olan Yıldırım Beyazıt Bölgesinde “ Özerler Premium” adında akıllı ev konsepti ile yeni bir projeye başladıklarını ifade ederek, “ Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projemiz hayata geçiyor. 220 metrekare 4+1 şeklinde planlanan projemizde her ayrıntı mimarlarımız tarafından titizlikle incelendi. Dairelerimiz akıllı ev olarak tasarlandı. Buradan konut sahibi olan vatandaşlarımız yaptığımız projeleri görünce kalitemizi anlayacaklar. Bütün malzemeler birinci sınıf olacak ve aileler huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabilecekler. Özerler Premium projemiz 2016 yılında tamamlanacak ”dedi.


Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, projedeki her konut birimine uygulanacak sistem ile konut sahiplerinin evlerindeki tüm aydınlatma, ısıtma/soğutma gibi sistemlerin kontrolünü tek bir tuşla sağlayabileceklerini de sözlerine ekledi. Cuma Özer, projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.ozerlerinsaat.com.tr adresinden ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.


Kayseri Olay


Geri Dön