24 / 04 / 2024

Özgehan Doğruöz: Evin en önemli bölümü banyodur!

Özgehan Doğruöz: Evin en önemli bölümü banyodur!

Elazığ Vitra Bölge Bayisi Müdürü Özgehan Doğruöz, Vitra’nın Doğu Bölgesine ağırlık veren bir firma olduğunu söyleyerek, ilimiz de ki banyoları kendilerinin inşa etmek istediklerini belirtti




Vitra Bölge Bayisi, geçtiğimiz günlerde bir AVM’de stant açtı. Stantta Elazığ Vitra Bölge Bayisi Müdürü Özgehan Doğruöz, yaptıkları etkinlik ile ilgili Elazığ Fırat gazetesine özel açıklamalarda bulundu.


Vitra’nın Doğu Anadolu Bölgesine ağırlık veren bir şirket olduğunu dile getiren Doğruöz, “Firmamız Vitra’nın Doğu Anadolu ana dispiratörü Malatya ve Adıyaman olmak üzere tamamen bu bölgede bize bağlı yirmi dönümlük bir arazide deposu olan toplamda beş katlı bir binamız var. Şirketimizde 45 çalışanımız var. Ayrıca şu anda Malatya Caddesinde ikinci şubemizi açıyoruz. Vitra Doğu Bölgesine ağırlık veren bir firmadır. Vitra Eczacıbaşı grubunun şirketidir” dedi.


‘EVİN EN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ BANYODUR’


Müşterilerinin hayalindeki banyoyu inşa ettiklerini ifade eden Doğruöz, “AVM’deki etkinliğimizin amacı hayalinizdeki banyoyu inşa etmek. Kadına hitap eden evinizin içine ilk girdirildiğinde eviniz en önemli bölümleri mutfak ve banyodur. Kadın eve girdiğinde kendini en mutlu hissettiği bölümlerden bir tanesi banyodur. Kadının hayalinde nasıl bir banyo varsa evinde görmese bile sanal gerçeklik gözlüklerimizle müşterilerimiz bu banyo modellerimizden seçip beğeniyorlar. Müşterilerimiz destek ve bilgi almak istediklerinde şirketimizdeki iç mimarlarımızdan bilgi alabiliyorlar. Bunun yanında müşterilerimize çevre mühendisi desteği bile veriyoruz” şeklinde konuştu.


‘FİRMA SATTIĞI ÜRÜNLERDE 10 YIL GARANTİ VERİYOR’


Doğruöz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elazığ’daki banyoları biz inşa etmek istiyoruz. Arkasında Eczacıbaşı gibi bir grubun olduğu bir ürünü kullanmak demek hem satan şirketin işini hafifletiyor hem de müşterilerin memnuniyeti karşılanıyor. Vitra satmış olduğu ürünlerde on yıl ürün garantisi ve değişim olanağı veriyor. Vitra nihai tüketiciye ulaşıp müşteri ürünü kullanmaya başladıktan sonra ürünler satılmış olarak kabul ediliyor.”



Elazığ Fırat



Geri Dön