27 / 04 / 2024

Özgür Bekiroğlu Corio Türkiye’nin Yeni Genel Müdür Yardımcısı!

Özgür Bekiroğlu Corio Türkiye’nin Yeni Genel Müdür Yardımcısı!

Corio Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan, Özgür Bekiroğlu 21 Eylül 2012 tarihi itibariyle yeni görevine başlamıştır



Özgür Bekiroğlu, Corio Türkiye’deki genel müdür yardımcılığı görevine başlamadan önce, gayrimenkul yatırımı ve yönetimi sektöründe faaliyet gösteren ECE Almanya, ECE-LAMDA Yunanistan, ECE Türkiye ve ACTEEUM şirketlerindeki yöneticilik görevlerinin ardından CURE, LONCA ve TSP şirketlerinde Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer almıştır. 


Tarsus Amerikan Koleji ve Marmara Üniversitesi Almanca İşletme mezunu olan olan Özgür Bekiroğlu, çok iyi seviyede İngilizce ve Almanca bilmektedir.


Şu anda, Corio’nun, Türkiye’deki portföyü, 575 milyon Euro değerindeki 7 operasyonel alışveriş merkezinden oluşmaktadır ve amacı Türkiye’deki portföyünü daha da güçlendirmektir. Corio, Türkiye’de alışveriş merkezlerinin yönetimi için güçlü bir yerel takım oluşturmuştur ve bu takımı Corio’nun Avrupa çapındaki bilgisi ve tecrübesiyle desteklemektedir. Corio, sürdürülebilir gözde buluşma mekanları yaratarak, Türkiye pazarındaki önemli oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir.         



Geri Dön