26 / 04 / 2024

Özkan Özçelik: Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı!

Özkan Özçelik: Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı!

İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, konut inşa etmenin ötesinde "yaşam merkezi" oluşturmak için projeyi geliştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı" diyebiliriz.




Başkent'te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. "Yaşam merkezi"ne dönüşen konutlar keyifli oturum imkanı sunarken, sosyal donatı alanlarında metrekarelerin ve kullanılan malzemelerin yüksek maliyeti ise konut fiyatlarının artmasına neden oluyor.  Konut anlayışının değiştiği Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına da cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor. 


Özellikle yeni inşa edilen konut projeleri sunduğu farklı hizmetler ve bünyesindeki geniş sosyal alanlarla konutun yanı sıra keyifli yaşam sürmek isteyenlerin tercihi oluyor. 


Oran'da inşa edilen OneTower Kule Konut projesi de "yaşam merkezi" arayanların ilk tercihlerinin başında geliyor. 

185 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak 48 katlı OneTower, şehir merkezine yakın konumunun yanında sunduğu hizmetlerle de dikkati çekiyor. 


Projeyi hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, konut inşa etmenin ötesinde "yaşam merkezi" oluşturmak için projeyi geliştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı diyebiliriz. Önceden lüks olarak görülen konutlar, yeni yapılan projelerin yanında sıradan kalmaya başladı. Her yerde sosyal alanların da dahil olduğu lüks ve kaliteli konut projeleri inşa edilmeye devam ederken bu rekabeti de getiriyor. 


Herkes bir önceki projeden daha iyi, daha konforlu, daha çok hizmet veren proje olmayı hedefliyor. Bu rekabet elbette konut fiyatlarına da yansıyor. Çünkü verilen hizmetin kalitesi arttıkça bu fiyatların da artmasına neden oluyor."


Ankara Başkent


Geri Dön