25 / 04 / 2024

Özkanca Yapı kentsel dönüşüme başlayacak!

Özkanca Yapı kentsel dönüşüme başlayacak!

Garden Hill Bahçelievler projesiyle adını duyuran Özkanca Yapı, kentsel dönüşüme başlayacak. Özkanca Yapı, dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adındaki şirketini açtı...




Kasım 2012 yılında kurulan Özkanca Yapı, bu yılın başında Garden Hill Bahçelievler projesine başlamıştı. Projenin inşaat çalışmaları devam ederken, Özkanca Yapı kentsel dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adıyla ikinci şirketini kurdu. 


1 milyon TL sermaye ile bugün kurulan Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi'nin yönetim kurulunda Asım Karaer, Memet Karaer, Özcan Özkanca, Hakan Özkanca, Ercan Akikol.


Özkanca Yapı'nın yönetim kurulunda ise Esat Özkanca, Ferhat Özkanca, Memet Karaer, Asım Karaer ve Yalçın Abdik bulunuyor. 


Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi  5 milyon TL sermaye ile bugün Denizköşkler Mah. Doruk Sok. No:6 Avcılar - İstanbul adresinde kuruldu.


Bahçelievler'de 212 konutluk proje


212 adet daire ve 8 dükkandan oluşan Garden Gill Bahçelievler projesi 8-9 ve 10 katlı 7 blok olarak tasarlandı. 24 bin 660 metrekare alanda yükselen Garden Hill Bahçelievler projesinde teslimler Mart 2016 yılında yapılıyor.



Tel : 444 5 471

Web: www.gardenhillbahcelievler.com

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön