19 / 04 / 2024

Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi geliyor! Yeni proje!

Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi geliyor! Yeni proje!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Özkar - Özülke Başakşehir Konutları

Özkar - Özülke İnşaat Emlak Konut GYO'dan aldığı Başakşehir 3. etaptaki arsada yaklaşık 1500 konut inşa edecek. Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesinin inşaatına önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor...




Özkar İnşaat - Özülke İnşaat Emlak Konut GYO'nun Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinde aldığı arsada 1500 konutluk yeni projesinin çalışmalarına başladı. Özkar - Özülke İnşaat'ın arsası, ihalede yarıştığı Makro İnşaat ve Akyapı'nın Bahçetepe projesinin üstünde kalıyor. 


Makro İnşaat - Ak Yapı'nın 666 milyon 600 bin TL teklifte kaldığı söz konusu arsayı  Özkar - Özülke İnşaat  723 milyon TL teklifle kazanmıştı. Emlak Konut GYO ile Özkar - Özülke İnşaat arasında resmi sözleşme 2 Nisan 2013 tarihinde imzalandı.



Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi geliyor! Yeni proje!


TEM otoyolu ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na yakın konumda yer alan  Özkar - Özülke Başakşehir Konutları  projesi 230 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi 15 blok ve 1 kuleden oluşuyor.


1+1'den 6+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesinde ağırlık olarak 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verildi. Lavanta Bahçeleri'nin ön planda olduğu Özkar - Özülke Başakşehir Konutları'nda spor tesisleri, sıcak su havuzları, Türk hamamı, su ile terapi odaları, geniş göletler, bisiklet yolları gibi zengin sosyal donatılar yer alıyor.


2 etaptan oluşan Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesinde rezidans ve apartman blokları cephelerine kat bahçeleri ve cam giydirme olarak tasarlandı. Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesinin inşaatına önümüzdeki aylarda başlanacak.


Özülke - Özkar Başakşehir Konutları resimleri! Ayazma'da yeni proje!


Özkar - Özülke Başakşehir satış ofisi

Telefon: 444 66 10

Web adresi : www.ozulkeozkar.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön