19 / 04 / 2024

Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi!

Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor. Projede daha çok 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor



Özülke ve Özkar ortak girişimi hayata geçirilen Başakşehir-Ayazma Bölgesi'ndeki projenin adı belirlendi. Özkar Özülke  Bulvar İstanbul  Projesi toplamda 110 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 


Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi kapsamında toplamda 1.500 konut bulunuyor. Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi satışa çıkmaya hazırlanıyor. Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi kapsamında iki etabının arasında kafeler, mağaza, restaurant yer alıyor. 


 Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi!


Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi kapsamında 2 blokta 15 blok ve de 1 kule yer alıyor. Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi satılık daire tipleri 1+1'lerden 6+1'lere kadar farklı şekilde tasarlandı. Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi içinde ayrıca sıcak su havuzları, zen odası,  Türk Hamamı, oyun odaları, spor tesisleri bulunuyor. 


723 milyon liraya Emlak Konut GYO ihalesinden satın alınan arsa üzerinde kurulan Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi satılık daireleri içinde ağırlıklı olarak 2+1, 3+1 ve de 4+1 konutlar bulunuyor. Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi satış fiyatları metrekare birim olarak 2.300 TL'den başlıyor. 


Özkar Özülke Bulvar İstanbul Projesi iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön