25 / 04 / 2024

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

İstanbul içinde Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de yer alan projelerden olan Özkar - Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 36 ay sonrası belirlendi



Bulvar İstanbul, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de yer alıyor. Özkar-Özülke İnşaat projesi olan  Bulvar İstanbul  Evleri'nde toplam 1500 konut yer alıyor. 


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul kapsamında 15 blok ile 1 kule yer alıyor. 


110 bin metrekarelik arsa alanından meydana gelen Özkar Bulvar İstanbul projesi kapsamında 2 etap yer alıyor. 


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satış fiyatları metrekare birim olarak 2.300 liradan başlıyor. Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul kapsamında spor tesisleri, restaurant, mağaza, sıcak su havuzları, Türk Hamamı, oyun odaları, kafeler ve zen odası bulunuyor. 


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim?


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 36 ay sonrası olarak belirlendi. Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim

Telefon:4446610 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön