29 / 03 / 2024

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir'de 23 blok olarak inşa ediliyor...




1.500 konuttan meydana gelen  Bulvar İstanbul  projesi  Özkar - Özülke İnşaat  işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Bulvar İstanbul Evleri projesi İstanbul Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Az katlı ve yüksek katlı blokların yer alacağı Bulvar İstanbul Evleri projesi 23 blok olarak yükseliyor. Bulvar İstanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 400 liradan başlıyor.


Bulvar İstanbul Evleri satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Bulvar İstanbul Evleri projesinde daireler 82 metrekare ile 277 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları!


Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde taksitli ödemeler yapılıyor. Bulvar İstanbul Evleri teslim tarihi 2016 yılı ikinci çeyreği olarak belirtiliyor.


Bulvar İstanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Bulvar İstanbul Evleri'nin temeli bu yılın sonuna doğru atılıyor.


110 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Bulvar İstanbul Evleri projesinde kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness center, sauna, Türk hamamı, zen odası, sıcak su havuzları, su ile terapi odaları gibi sosyal olanaklar mevcut.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön