24 / 04 / 2024

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.



Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Hertürlü inşaat malzemesinin, izolasyon malzemesinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek ve taahhütte bulunmak. İhale için gerekli olan keminat ve malzemenin tedarikini yapmak, gerektiğinde taahhütün taşaron vasıtası ile işlemleri yapmak. Gerekli makina ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Boru profil, metal mamullerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak. Çelikten mamul malzemenin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak.   2- Hertürlü orman ürünlerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Orman ürünlerinin mamul hale getirilmesi için gerekli makina ve techizatın satın alınması, kiralanması ve kiraya verilmesi, fason işçilik işlemlerinin yapılması, mamul olarak alım ve satımını yapmak.    Şirket işlerinin gereği taşınır ve taşınmaz mallar iktisab edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Şirket üçüncü şahıslar nezdinde ipotek koyabilir, rehin alabilir, ipotek ve rehin verebilir. Gerek gördüğü takdirde ortaklar kurulu kararı ile şirket dilediği işleri yapabilir. 



Geri Dön