27 / 04 / 2024

Özlem Çerçioğlu: Aydın'ın su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Özlem Çerçioğlu: Aydın'ın su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçelerde su ve altyapı konusunda yaşanan sıkıntıları tespit ettiklerini belirterek "İlçe belediye başkanları ile uyumlu bir şekilde çalışarak su ve altyapı sorunlarını gidereceğiz" dedi.




Aydın'da Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin ilk koordinasyon toplantısı yapıldı. Kentteki 17 ilçede tespit edilen sorunların ele alındığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başkanlık etti. Toplantıda Başkan Çerçioğlu, ilçelerde yaşanan su ve altyapı sorunlarının çözüme kavuşturulması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin kurulması sonrası kent genelinde proje ve uygulama açısından içmesuyu, yağmursuyu, kanalizasyon isale hatları, arıtma tesisleri, su deposu ilgili hizmetlerimizi önemsiyoruz. Bu hizmetler eksiksiz gerçekleşmesi noktasında tespit edilen sorunların çözülmesi için gayret ediyoruz. İlçe belediye başkanları ile uyumlu bir şekilde çalışarak su ve altyapı sorunlarını gidereceğiz" diye konuştu. 

Toplantıda belediye başkanlarının ilçelerinde yaşadığı sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu, ASKİ yetkililerinden sıkıntıların çözüme kavuşturulmasını istedi. 



Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön