19 / 04 / 2024

Özlem Çerçioğlu'dan Karacasu'ya yatırım sözü!

Özlem Çerçioğlu'dan Karacasu'ya yatırım sözü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe ziyaretlerini Karacasu ile sürdürdü. İlk olarak Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yı makamında ziyaret eden Çerçioğlu, ardından diğer ilçe başkanlarıyla birlikte Karacasu'yu gezdi




Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe ziyaretlerini Karacasu ile sürdürdü. İlk olarak Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yı makamında ziyaret eden Çerçioğlu, ardından diğer ilçe başkanlarıyla birlikte Karacasu'yu gezdi. Başkan Çerçioğlu'nu ziyarette Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Didim Belediye Başkanı Deniz Atalay, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çerçioğlu kendisini iletilen sorunları dinledi. Karacasu halkına yeni otogar ve nikah salonu müjdesi de veren Çerçioğlu, "Büyükşehir olarak Karacasu'ya güzel bir otogar ve nikah salonu yapacağız. 2016 yılında bu iki projemiz hizmete girmiş olacak" dedi.


Portakallar dağıtılıyor

Öte yandan,portakal üreticisine destek olabilmek adına üreticinin elinde kalan 52 ton portakalı satın alan Büyükşehir, portakalları vatandaşlara dağıtıyor. Hem üreticiye hem de vatandaşa destek olmak istediklerini belirten Çerçioğlu, "Üreticimizin garantisiyiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön