24 / 04 / 2024

Özlem Önal evini yeniden dekore ettiriyor!

Özlem Önal evini yeniden dekore ettiriyor!

Özlem Önal'ın, Gökkafes'teki 'penthouse'u; dekorasyonu ve güzelliğiyle o dönem resmen efsane olmuştu. 300 metrekarelik penthouse'u manzarasının güzelliğinin yanında özel kılan, dekorasyonunda Alara Koçibey'in imzasının olmasıydı.




Türkiye'nin en güzel kadınlarından Özlem Önal'ın, 2007'de taşındığı Gökkafes'teki 'penthouse'u; dekorasyonu ve güzelliğiyle o dönem resmen efsane olmuştu.


Binanın 30'uncu katındaki cam kubbeli bölümde yer alan 300 metrekarelik penthouse'u manzarasının güzelliğinin yanında özel kılan, dekorasyonunda o dönem Cem Uzan ile evli olan Alara Koçibey'in imzasının olmasıydı.

Alara Hanım, iç mimar olarak profesyonel anlamda ilk projesine imza atmış ve resmen döktürmüştü... Öğrendim ki Özlem Hanım, yaklaşık yedi yıldır yaşadığı evinin dekorasyonundan artık sıkılmış ve değiştirmeye karar vermiş. Kapısını çaldığı kişi ise, yine Alara Koçibey olmuş. 


GEÇEN HAFTA START VERMİŞ 

Geçen hafta Özlem Hanım'ın evinin yeni dekorasyonu için start veren Alara Hanım; yurt içi ve yurt dışındaki onlarca derginin sayfalarını süsleyen evin eski halini geçecek ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu. Ancak şimdiye kadar yaptıkları da, Alara Hanım'ın eski dekorasyonunu geçeceğinin bir kanıtı aslında...

Önal'ın evine yaptığı dekorasyon, o dönem Alara Hanım'ın sektöre hızlı bir giriş yapmasını sağlamış, ondan sonra işleri resmen patlamıştı.


Daha ilk projesinde rüştünü ispat eden Alara Hanım; Özlem Hanım'ın evinde kullandığı değerli antikalar, çağdaş sanat eserleri ve özel kumaşlarla seçkin bir dekorasyona imza atmış; Önal'ın evinin güzelliği aylarca, hatta yıllarca konuşulmuştu



Sabah


Geri Dön