28 / 03 / 2024

Özlenen komşuluk Mebuskent’le geliyor!

Özlenen komşuluk Mebuskent’le geliyor!

Özlenen komşuluk Başkent Ankara'da bulunan Mebuskent’le geliyor! Markalı proje konutların hayata geçirildiği Ankara’da konut alanlar komşularının da toplumda saygın konumda bulunan, prestijli kişilerden oluşmasını istiyor.



Kültürümüzde büyük yer tutmasına karşın günümüzde unutulmaya başlanan komşuluk ilişkileri markalı ve büyük ölçekli konut projelerinin inşa edilmesiyle yeniden önem kazandı. Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşam için markalı projeleri tercih edenler, komşularının da toplumda saygın konumda bulunan, prestijli kişilerden oluşmasını istiyor.


Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle ilerleyen Mebuskent Konut Projesi’ni hayata geçiren AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, doğayla iç içe yaşam sunan projede konut sahiplerini kaliteyle buluşturacaklarını belirtti.


Projenin, milletvekillerinden oluşan bir organizasyonla işbirliği halinde hayata geçirildiğini vurgulayan Ayhan, “Toplam 388 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Mebuskent projesi ile temiz hava ve doyasıya yeşilin yanında konut sahiplerine kaliteli bir yaşam da sunuyoruz. Bu kalite komşuluk ilişkilerine de yansıyacak. Konut almak isteyenler komşularının da seçkin, prestijli kişilerden oluşmasını istiyor. Biz de Mebuskent’te bu talebi karşılıyoruz” dedi.


Ayhan, isminde de yer aldığı gibi “mebus”ların yani milletvekillerinin de projede yaşamını sürdüreceğini kaydederek, şunları söyledi:


“Konforlu bir yaşamın kapılarını açtığımız projemizde konut sahiplerine unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini milletvekilleriyle sunuyoruz. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar birbirlerini hiç tanımadan hayatlarını sürdürüyor. Projeyi hayata geçiren organizasyonumuzda yer alan eski bakanlar, önceki dönem ve şuan göreve devam eden milletvekilleri de Mebuskent’te ev sahibi oluyor. Projede ev sahibi olanlar seçtiği milletvekiliyle kapı komşusu olma olanağı bulacak.”


-Mebuskent-


Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN İnşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı gibi sektörün önde gelen firmalarının AYMOR Grup bünyesinde bir araya gelerek hayata geçirilen Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi Projesi , “Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara” sloganıyla inşa ediliyor.


1100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Batıkent Karacakaya mevkiinde hayata geçirilen Mebuskent, 388 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. Proje 10 blokta 602 daire ve 332 villadan oluşuyor.


Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik alışveriş merkezi, spor kompleksi, golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, süs havuzları, otopark ve güvenlik hizmetleri gibi çok sayıda hizmet yer alıyor.



Geri Dön