16 / 04 / 2024

Özsoy İnşaat Collesium projesini 20 milyon TL yatırımla inşa ediyor!

Özsoy İnşaat Collesium projesini 20 milyon TL yatırımla inşa ediyor!

Ozsoy İnşaat şirket ortağı Alper Özsoy dünyanın yedi harikasından biri olan Collesium'un söz konusu projede ele alındığını belirterek, "Türkiye'de ilk tarihi dokulu rezidans projesini hayata geçiriyoruz" dedi.



 Ozsoy İnşaat şirket ortağı Alper Özsoy dünyanın yedi harikasından biri olan Collesium'un söz konusu projede ele alındığını belirterek, "Türkiye'de ilk tarihi dokulu rezidans projesini hayata geçiriyoruz" dedi. 20 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin aynı zamanda yeşil bina konseptinde olacağım anlatan Özsoy, "Projemiz Eskişehir'de ilk olacak birçok özelliğe sahip. Örneğin ilk kez hem yerden ısıtma hem de yerden soğutma sistemini kullanacağız. Yine yeşil bina kapsamında bu sistem su kaynaklı ısı pompası ile desteklenecek" dedi. Ayrıca elektrik, su, doğalgaz ve internet giderleri Collesium yönetiminden temin edilen tek bir kart ile karşılanabileceğine dikkat çeken Özsoy, "Bu durumda hizmet alan müşterilerimiz abone işlemleri ile uğraşma durumunda kalmayacak" diye konuştu. 


Yapının özellikleri hakkında da bilgi veren Alper Özsoy, 35 ile 110 metrekare arasında, 1+0, 1+1, 2+1 konseptinde 89 daireden oluşan binada beji adet de misafir dairesinin bulunacağını anlattı. "Hizmet alacak misafirlerin yoğun iş tempolarını hafifleteceğini düşündüğümüz kurumsal işletmeleri de bünyemizde bulunduracağız" diyen Özsoy, şöyle devam etti: "Projemiz daha çok; iş temposu yoğunlukta olan, kendilerini dinlendirmek ve günün stresini üzerinden atmak isteyen özellikle de zaman problemi yaşayan misafirlerimizin bulundukları alandaki imkanları kullanarak, rahat bir nefes almalarını sağlamak için tasarlandı. Beklenen kalitede hizmet vermek için haftanın yedi günü, 24 saat resepsiyonist, güvenlik görevlisi, spa görevlisi, teknik personel ve housekeeping personeli de projede yer alacak. Bu sayede otelden alman hizmetin aynısını vermeyi amaçlıyoruz." "Değeri artacak bir proje" Collesium'un Espark ve Anadolu Üniversitesi'ne yakın olduğu için her geçen gün değerlenecek bir bölgede yer aldığını öne süren Alper Özsoy, "Satışına başladığımız projeyi 2016'nın Eylül ayında bitireceğiz. Burası, yatırım değeri açısından İstanbul'da Taksim'le eşdeğer bir gayrimenkul projesi olma özelliğine sahip" yorumunu yaptı. Projede yer alacak tüm yatırımcılara kira garantisi de vereceklerinin altını çizen Özsoy, bünyelerinde bulunan profesyonel yöneticilik şirketi ile dört yıldır 320 daire ve 16 apartmana hizmet verdiklerini anlattı. Yaptıkları binalar bittiğinde devreye giren bu şirket ile bina bakımları, kiracıların hukuki güvence altında bulunması, kiralarının Özsoy güvencesinde takibi gibi işlerin tek elden yürütüldüğüne dikkat çeken Özsoy, şunları kaydetti: "Ayrıca binalarımızda çıkabilecek her türlü sorunun giderilmesi, kiracı çıktığında dairenin tekrar hazırlanarak (boya, tadilat vs.) hizmete alınması, güvenlik kameralarıyla izlenmesi ve hizmet alan kişilerin haftanın her gününde ulaşabilecekleri bir muhataplarının bulunabilmesi gibi hizmetleri veriyoruz."


Dünya ek


Geri Dön