26 / 04 / 2024

Oztose Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Oztose Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Serhat Öztorun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serkan Öztorun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.



Oztose Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Serhat Öztorun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serkan Öztorun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Oztose Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her seviyede öğrenim gören öğrencilerin barınma ve beslenme gibi tüm ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla özel gündüzlü ve geceli yataklı öğrenci yurtları açmak ve işletmek. 2-Öğrenci yurtları tesis ve inşa etmek, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, kurulmuş olanları devir almak, devir etmek. 3-Gerektiğinde bu tesislerin yemekhane,kantin, büfe, çamaşırhane, ve sosyal tesisler gibi bölümlerini işletmek amacıyla kiraya verebilir.  4-Kreş, ana okulu, ilkokul, ortaokul, lise, mesleki ve teknik liseler ile üniversiteler inşa edebilir, işletebilir.  5-Turistik tesisler, otel, motel, pansiyon, her türlü konaklama ve eğlence yerleri işletmek, tesis ve inşa etmek, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, kurulmuş olanları devir almak. 6-Her türlü spor,gösteri ve eğlence faaliyetlerinde bulunmak.Konusuyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü afiş, broşür,ilan ve bilet satışları yapmak. 7-Menajerlik ve sponsorluk faaliyetlerinde bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul arsa, arazi, bina alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir  Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.



Geri Dön