18 / 04 / 2024

Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi' nde kuruldu.



Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Öztürk Şengül tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu. 


Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde üretilmesini ve  pazarlamasını yapmak.  -Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde üretilmesi alım ve satımı , yurt içinde pazarlaması. -Her türlü mefruşat, çeyiz, havlu, bornoz alımı satımı, imalatını pazarlamasını yapmak. -Her türlü hastanede kullanılan önlük, tulum, çarşaf, yastık gibi ürünlerin imalatı, alımı satımını yapmak.  -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) alım satımı yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım satımı yapmak.  


Öztürk Arş Tekstil İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, 339-341 Zemin 2 


Geri Dön