23 / 04 / 2024

Özülke Özkar Başakşehir Konutları Eylül sonunda satışa çıkacak!

Özülke Özkar Başakşehir Konutları Eylül sonunda satışa çıkacak!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Özkar - Özülke Başakşehir Konutları

Bugüne kadar yaklaşık 40.000 konut üretmiş ve teslim etmiş olan Özülke ve Özkar İnşaat firmalarının ortak girişimi ile Emlak Konut GYO Başakşehir-Ayazma 3.etap ihalesinde almış oldukları 230 bin m2'lik arazi de bölgenin en lüks konut projesi geliştiriliyo




Nitelikli ve lüks konut projelerinin her geçen gün daha fazla ilgi gördüğü Başakşehir-Ayazma bölgesinde hayata geçecek olan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. TEM otoyolu'na birkaç dakika mesafede olan projenin bulundu alanda 11 ihtisas hastanesinin hizmet vereceği dev proje SağlıkKent'in temelleri de bu yıl sonunda atılıyor. Atatürk Olimpiyat Standı'nın hemen yanında yer alan projenin yakınından aynı zamanda 3. köprü bağlantı yolu geçmekte. Metro İstasyonu'nun projeye uzaklığı ise sadece 500 metre. 


Bölgeye büyük değer katacak Sağlık Kent, Kanal istanbul, 3.köprü yolu projeleri ile arazinin Basın Ekspres, TEM otoyolu ve Metroya olan yakınlığı yatırımcının da ilgisini buraya çekecek.  

Atatürk Havalimanı'na sadece 10 dakika uzaklıkta olan projenin 2.köprüye mesafesi ise 20 dakika.



BAŞAKŞEHİR'DEKİ LÜKS KONUT İHTİYACINI KARŞILAYACAK EN NİTELİKLİ KONUT PROJESİ


Özülke ve Özkar Ortak Girişiminin Emlak Konut GYO ile hayata geçireceği proje iki etap, 15 blok ve 1 kuleden oluşmakta. Yaklaşık 1500 konutun yer alacağı projede 1+1'den 6+1'e kadar farklı tipte daireler bulunmakta. Ancak çoğunlukla 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daireler yer almakta. Projede ailelerin sosyal yaşamına çeşitlilik ve zenginlik katmak için pek çok aktivite alanı planlanmış.


Kültür merkezinde özel sinema salonunda rezervasyonla ailece veya komşularla beraber film izleme imkanından, kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon-lounge alanlarından, çocuk eğitim ve oyun odalarına kadar geniş seçenekler yer almakta. 


Spor tesislerinin yanı sıra sıcak su havuzları, su ile terapi odaları ve Türk Hamamı projede sağlık ve dinginlik için planlanan alanlar arasında.


Peyzajı ile iddialı olan projede ortak alanlarda Lavanta Bahçeleri konsepti ön planda. Yürüyüş, bisiklet ve koşu parkurlarının neredeyse tamamını lavanta bahçeleri çevrelemekte.  Ayrıca her iki etapta yer alan geniş göletler ve travertenler suyun huzurunu yeşil doğayla bütünleştirerek yaşama renk katıyor.


Her mevsim farklı çiçek tohumlarının ekilerek rengarenk çiçeklerin sergilendiği çiçek sergi alanlarının içerisinde gün boyu dinlenmek ve kitap okumak mümkün. 


Gül Bahçeleri, zeytin ağaçları, koru alanı gibi pek çok doğal dinlenme noktalarına yer verilen projede ayrıca önemli bir buluşma noktası olarak etrafını geniş su yollarının sardığı Restaurant-Cafe bölümü de bulunmakta. 


Projede  yer alan mağazalar ise eczaneden, markete, giyimden kuaföre pek çok ihtiyacı karşılayacak şekilde planlandı.



BU PROJEDE ÇOCUKLARDA DÜŞÜNÜLDÜ


Çocukların sosyalleşebileceği ve oyun oynayabilecekleri pek çok alanın bulunduğu projenin en dikkat çeken özellikleri  ise tırmanma duvarı, kay-kay alanı, mini basketbol sahası, koru alanı içerisinde bisiklet yolları, sessizlik adası kitap okuma alanı, tenis kortu, mini golf sahası.

 


PROJEDE ÖN TALEP ALINMAYA BAŞLANDI


Merakla beklenen proje için ön talep alınmaya başladı. Eylül ayı sonlarında satışa çıkması beklenen projeden öncelikli olarak haberdar olmak ve ön talepte bulunmak için www.ozulkeozkar.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.



projeye sor



Geri Dön