16 / 04 / 2024

Özyurtlar, 25 yılda Esenyurt’ta 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Özyurtlar, 25 yılda Esenyurt’ta 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Özyurtlar İnşaat, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt’ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiriyor.



Özyurtlar İnşaat, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt’ta  herkese ve her keseye uygun proje geliştiriyor. Konut sektöründe yakaladığı başarıyı NCadde markasıyla rezidans ve ofis alanında da sürdüren Özyurtlar İnşaat, oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyor


İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, 25 yılda Esenyurt’ta 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. 800 bine ulaşan nüfusu, gelişen alt yapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt’un gelişimine paralel olarak üretimini de farklılaştıran Özyurtlar İnşaat, ofis ve rezidans pazarında da iddialı konuma geldi. Bölgedeki ihtiyacı hissederek ofis ve rezidans projelerine  hız veren Özyurtlar İnşaat, bu iki alanda sağlam ve emin adımlarla ilerliyor. 


Şuanda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor” dedi.

Ofis deyince NCadde

Esenyurt’ta nüfusun son yıllarda hızla arttığına dikkat çeken Tamer Özyurt, “Bölgede konuttan sonra ofise de ciddi bir talep oluştu. Biz burada sadece bir ofis yapmaktan öte ona rezidans özelliklerini de kattık. Bu sayede çalışma alanlarını daha konforlu hale getirdik. İlk rezidans ofis projemizi NCadde Bussiness adıyla yaptık. 112 adet 1+1 home-office daireden oluşan projemiz büyük ilgi gördü. Kısa sürede yapımını ve satışını tamamladığımız NCadde Bussiness’ı sahiplerine teslim ettik” açıklamasında bulundu. 


Bu alanda ikinci projeleri olan NCadde Agora’nın şuanda satışına ve yapımına devam ettiklerini belirten Özyurt, “NCadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Yine rezidans konseptinde tamamı home-office dairelerden oluşan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet daire bulunuyor” diye konuştu. 

Yeni ofis projesi yolda

Rezidans ofis yaparken merkezi konumda olmasına, ulaşım akslarına yakınlığına dikkat ettiklerini söyleyen Özyurt, yeni nesil ofislerde çalışmayı keyife dönüştürecek spor salonu, valepark, house-keeping ve resepsiyon gibi hizmetlere yer verdiklerini anlattı. Ofis ve rezidans alanında bundan böyle NCadde markasıyla ilerleyeceklerini ifade eden Özyurt, yeni projelerini önümüzdeki aylarda satışa sunacaklarını açıkladı.


www.ozyurtlar.com


Haber AA'da şu şekilde yer aldı,


Gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiren Özyurtlar İnşaat, rezidans ve ofisten sonra oturum ve yatırım için proje arayanlara yeni fırsatlar sunuyor.


Özyurtlar İnşaat'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 25 yılda Esenyurt'ta 39 bin kişiyi ev sahibi yapan ve ilçenin gelişimine paralel olarak üretimini de farklılaştıran şirket, ofis ve rezidans pazarında da iddialı konuma geldi. Bölgedeki ihtiyacı hissederek ofis ve rezidans projelerine hız veren Özyurtlar İnşaat, bu iki alanda sağlam ve emin adımlarla ilerliyor.


 "Projelerimiz yatırımcısına yapılırken kazandırıyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, şu anda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor" ifadelerini kullandı.


Esenyurt'ta nüfusun son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Özyurt, bölgede konuttan sonra ofise de ciddi bir talep oluştuğunu, burada sadece bir ofis yapmaktan öte ona rezidans özelliklerini de kattıklarını, bu sayede çalışma alanlarını daha konforlu hale getirdiklerini bildirdi.


Özyurt, ilk rezidans ofis projelerini "NCadde Bussiness" ismiyle yaptıklarını kaydederek, "112 adet 1+1 home-office daireden oluşan projemiz büyük ilgi gördü. Kısa sürede yapımını ve satışını tamamladığımız NCadde Bussiness'ı sahiplerine teslim ettik. Bu alanda ikinci projemiz olan NCadde Agora'nın şu anda satışına ve yapımına devam ediyoruz. NCadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Yine rezidans konseptinde tamamı home-office dairelerden oluşan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet daire bulunuyor" bilgilerini verdi.


Rezidans ofis yaparken merkezi konumda olmasına, ulaşım akslarına yakınlığına dikkat ettiklerini aktaran Özyurt, yeni nesil ofislerde çalışmayı keyife dönüştürecek spor salonu, valepark, house-keeping ve resepsiyon gibi hizmetlere yer verdiklerini anlattı.


Özyurt, ofis ve rezidans alanında bundan sonra NCadde markasıyla ilerleyeceklerini kaydederek, yeni projelerini gelecek aylarda satışa sunacaklarını bildirdi,




AA


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Son yıllarda inşaat sektörünün önemli aktörlerinden biri haline gelen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Esenyurt’ta herkese ve her keseye uygun proje geliştirdiklerini açıkladı


Gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt’ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiren Özyurtlar İnşaat, rezidans ve ofisten sonra oturum ve yatırım için proje arayanlara yeni fırsatlar sunuyor. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, şu anda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Oturum için de, yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor” ifadelerini kullandı.


‘İKİNCİ PROJE DEVAM EDİYOR’


Esenyurt’ta nüfusun son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Özyurt, bölgede konuttan sonra ofise de ciddi bir talep oluştuğunu, burada sadece bir ofis yapmaktan öte ona rezidans özelliklerini de kattıklarını, bu sayede çalışma alanlarını daha konforlu hale getirdiklerini bildirdi. Özyurt, ilk rezidans ofis projelerini ‘NCadde Bussiness’ ismiyle yaptıklarını kaydederek, “112 adet 1+1 home-office daireden oluşan projemiz büyük ilgi gördü. Kısa sürede yapımını ve satışını tamamladığımız NCadde Bussiness’ı sahiplerine teslim ettik. Bu alanda ikinci projemiz olan NCadde Agora’nın şu anda satışına ve yapımına devam ediyoruz. NCadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Yine rezidans konseptinde tamamı home-office dairelerden oluşan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet daire bulunuyor” bilgilerini verdi.


‘NCADDE İLE İLERLEYECEĞİZ’


Rezidans ofis yaparken merkezi konumda olmasına, ulaşım akslarına yakınlığına dikkat ettiklerini aktaran Özyurt, yeni nesil ofislerde çalışmayı keyfe dönüştürecek spor salonu, valepark, house-keeping ve resepsiyon gibi hizmetlere yer verdiklerini anlattı.


Özyurt, ofis ve rezidans alanında bundan sonra NCadde markasıyla ilerleyeceklerini kaydederek, yeni projelerini gelecek aylarda satışa sunacaklarını bildirdi.


Yeni Akit


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özyurtlar İnşaat'ın, 25 yılda Esenyurt'ta 39 bin kişiyi ev sahibi yaptığı açıklandı. Halen Nlogo ve Nüve ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Grup Başkanı Tamer Özyurt, şöyle devam etti: "Oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor." 


Bugün




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Özyurtlar İnşaat, Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösteriyor. Şirketin ilk rezidans ofis projesi NCadde Bussiness'ta ev-ofisler sahiplerine teslim edildi. NCadde Agora'da ise satış ve yapım sürüyor. NCadde markalı yeni projelerini ise önümüzdeki aylarda satışa sunacak. 



Posta




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Özyurtlar İnşaat, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiriyor. 


Gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiren Özyurtlar İnşaat, rezidans ve ofisten sonra oturum ve yatınm için proje arayanlara yeni fırsatlar sunuyor. Özyurtlar Insaat'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 25 yılda Esenyurt'ta 39 bin kişiyi ev sahibi yapan ve ilçenin gelişimine paralel olarak üretimini de farklılaştıran şirket, ofis ve rezidans pazarında da iddialı konuma geldi. Bölgedeki ihtiyacı hissederek ofis ve rezidans projelerine hız veren Özyurtlar inşaat, bu iki alanda sağlam ve emin adımlarla ilerliyor. 


YAPIM AŞAMASINDA KAZANDIRIYOR 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, su anda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Oturum için de yatınm için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor" ifadelerini kullandı. 

Esenyurt'ta nüfusun son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Özyurt, bölgede konuttan sonra ofise de ciddi bir talep oluştuğunu, burada sadece bir ofis yapmaktan öte ona rezidans özelliklerini de kattıklarını, bu sayede çalışma alanlarını daha konforlu hale getirdiklerini bildirdi.



Vahdet


Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özyurtlar İnşaat, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiriyor. 


Özyurtlar İnşaat, 25 yılda Esenyurt'ta 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. 800 bine ulaşan nüfusu, gelişen alt yapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'un gelişimine paralel olarak üretimini de farklılaştıran Özyurtlar İnşaat, ofis ve rezidans pazarında da iddialı konuma geldi. Bölgedeki ihtiyacı hissederek ofis ve rezidans projelerine hız veren Özyurtlar İnşaat, bu iki alanda sağlam ve emin adımlarla ilerliyor. Şuanda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor" dedi.Gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta herkese ve her keseye uygun proje geliştiren Özyurtlar İnşaat, rezidans ve ofisten sonra oturum ve yatırım için proje arayanlara yeni fırsatlar sunuyor.Özyurtlar İnşaat'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 25 yılda Esenyurt'ta 39 bin kişiyi ev sahibi yapan ve ilçenin gelişimine paralel olarak üretimini de farklıiaştıran şirket, ofis ve rezidans pazarında da iddialı konuma geldi. Bölgedeki ihtiyacı hissederek ofis ve rezidans projelerine hız veren Özyurtlar İnşaat, bu iki alanda sağlam ve emin adımlarla ilerliyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, şu anda Nlogo ve Nlive ile konut, N5 Suites ile rezidans, NCadde ile hem rezidans hem de ofis pazarında faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Oturum için de yatırım için de proje arayanlara kaçırılmayacak fırsat sunuyoruz. Satışa sunduğumuz her proje daha yapım aşamasında alıcısına kazandırmaya başlıyor" ifadelerini kullandı. 


Esenyurt'ta nüfusun son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Özyurt, bölgede konuttan sonra ofise de ciddi bir talep oluştuğunu, burada sadece bir ofis yapmaktan öte ona rezidans özelliklerini de kattıklarını, bu sayede çalışma alanlarını daha konforlu hale getirdiklerini bildirdi. 


Özyurt, ilk rezidans ofis projelerini "NCadde Bussiness" ismiyle yaptıklarını kaydederek, "112 adet 1 + 1 home-office daireden oluşan projemiz biiyük ilgi gördü. Kısa sürede yapımını ve satışını tamamladığımız NCadde Bussiness'ı sahiplerine teslim ettik. Bu alanda ikinci projemiz olan NCadde Agora'nın şu anda satışına ve yapımına devam ediyoruz. NCadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Yine rezidans konseptinde tamamı home-office dairelerden oluşan projede 1 + 0, 1 + 1 ve 2+ 1 tipinde 144 adet daire bulunuyor" bilgilerini verdi. 


Yeni ofis projesi yolda Rezidans ofis yaparken merkezi konumda olmasına, ulaşım akslarına yakınlığına dikkat ettiklerini söyleyen Özyurt, yeni nesil ofislerde çalışmayı keyife dönüştürecek spor salonu, valepark, house-keeping ve resepsiyon gibi hizmetlere yer verdiklerini anlattı. Ofis ve rezidans alanında bundan böyle NCadde markasıyla ilerleyeceklerini ifade eden Özyurt, yeni projelerini önümüzdeki aylarda satışa sunacaklarını açıkladı. 


Hürses/ Emre ERTÜRK


Geri Dön