20 / 04 / 2024

Özyurtlar Garden City 2 sosyal tesisi hizmet sunuldu!

Özyurtlar Garden City 2 sosyal tesisi hizmet sunuldu!

Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt katıldı.




Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Meclis üyesi Murat Alatepe, Garden City 2 Site Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıç ve çok sayıda site sakinleri katılım sağladı. 


Açılış ve kurdele kesimi ardından vatandaşlarla sohbet ederek şikayetlerini dinleyen Başkan Kadıoğlu, sitede eksik kalan düzenlemeler ile ilgili site yönetimine hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu, 5 yıllık ilçe olmalarına rağmen çevrelerindeki 40 yıllık ilçeleri geride bıraktıklarını belirterek "Sağlık ocaklarımızı her mahallede yaptık. Kültür merkezlerimizi ve spor merkezlerimizi çoğalttık" dedi.  Kadıoğlu, site sakinlerinin şikayet ve taleplerini de dinledi, sorularını yanıtladı. 


İstanbul Gazetesi 


Geri Dön