19 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat 10 bin konutla hedefi yakaladı!

Özyurtlar İnşaat 10 bin konutla hedefi yakaladı!

Esenyurt'ta yaşanan imar değişikliğiyle projelerini revize eden Özyurtlar inşaat, yeni projelerle de büyürken, 2015 Şubat ayında ilgi gören projesi Nlogo istanbul'un ikinci etabını satışa sunacak.



Özyurtlar inşaat, Esenyurt'ta yaşanan imar değişikliğiyle projelerini revize etti. 

Kuruluş, bu süreçte konut alıcısını mağdur etmemek için onlara ya parasını geri ödedi ya da aynı özellikte başka bir daire gösterdi. 


Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt yaşanan imar değişikliği ile ilgili olarak, sorun karşısında iki projeleri Ntowers ve Nmerkez'i yeni imar planına göre revize ettiklerini belirtti. 

Tamer Özyurt, 1500 konutu iptal edip, "Vatandaşın mağdur olmaması için ya paralarını geri ödedik ya da başka projelerden aynı özellikte daire gösterdik. 

Bu süreçte para kaybettik ama güven kaybetmedik" dedi. Yaşanan sıkıntılar sonrası Esenyurtlu müteahhitlerin bir araya gelerek Esenyurtlu İnşaatçı İşadamlan Demeğini (ESİAD) kurduğunu belirten Özyurt, "Başkan olarak da beni seçtiler. 

Demekteki amacımız, yerel yönetimle müteahhitler arasındaki ilişkiyi kurmak ve yönetmek" diye konuştu.

 

Hedefi yakaladı 


Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre Özyurtlar İnşaat, bu yıl satışa çıkardığı projeler sayesinde 10 bin konut üretme hedefini yakaladı. Bu yıl bir taraftan Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinin teslimini gerçekleştiren kuruluş, diğer taraftan satışa sunduğu Nlogo İstanbul ve ICoastal City projeleriyle ilgileniyor. İlk etabı Mayıs ayında satışa sunulan Nlogo İstanbul'da yer alan dairelerin 500 tanesi bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Nlogo İstanbul'un ikinci etabı ise 2015 Şubat ayında satışa çıkıyor. 

208 konuttan oluşan lCoastalCity projesinin de yüzde 20'si satıldı. 


Posta emlak


Geri Dön