24 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City için düğmeye bastı!

 Özyurtlar İnşaat 1Coastal City için düğmeye bastı!

Özyurtlar İnşaat, İstanbul Gürpınar'da 1Coastal City projesi için düğmeye bastı. Toplam 208 konuttan oluşan ve Eylül'de satışa çıkarılacak proje, sahile yakınlığıyla her gün tatil imkanı sunuyor ..



1+1 dairelerin fiyatlarının 169 bin liradan başladığı projede, farklı ödeme planlarıyla konut alıcısına kolaylık sağlanacak. Düzenlenen kampanya kapsamında konut alıcısına ödeme planını kendisinin belirlemesi fırsatı verilecek. 


Buna göre; 1 Coastal City'den daire alanlar peşin ödeme yaparken yüzde 10 peşin indiriminden yararlandığı gibi, teslimde ödeme ya da aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. 


lCoastal City'de 27 adet de ticari birim yer alıyor. lCoastal City'nin Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede, her daireye 10 metrekarelik bir de depo veriliyor. 


Projede sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, cafe-bar, çocuk oyun odaları ve Türk hamamı bulunuyor. Albatros sahiline 200 metre mesafede yer alan lCoastal City, yılın 365 günü tatil keyfi sunuyor. Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafede bulunan lCoastal City, hastaneye ve metrobiise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


İSTANBUL yeni bir projeye daha kavuşuyor. Özyurtlar İnşaat'm A ve A Plus konut alıcısma hitap eden konut markası lCoastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçiyor. Lansmaıu Nisan'da Dubai'de yapılan lCoastal City, Eylül aymda satışa sunuluyor. 


Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan lCoastal City, İstanbul'da keyfin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor. 


Takvim 


Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com


Geri Dön