29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat 2 projeyle 250 milyon TL ciro elde edecek!

Özyurtlar İnşaat 2 projeyle 250 milyon TL ciro elde edecek!

Bugüne kadar 3 bin 500"den fazla konut ve iş yeri inşa ederek sahiplerine teslim eden Özyurtlar İnşaat, bu yıl 2 projede 2 bin 500 konut ve iş yeri ile 250 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyor



Geçtiğimi yılı N Tepe, Garden City III. Etap, NTowers ve Ak&Nmerkez olmak üzere dört yeni projede satışa başlayarak kapatan Özyurtlar İnşaat, ilk günlerini yaşadığımız 2011 yılı içinde de 2 bin 500 konut yaparak 250 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyor.

Esenyurt ve Beylikdüzü"nü kendine üs olarak seçip, projelerini ağırlıklı olarak bu bölgelerde gerçekleştiren ve bu güne kadar 3 bin 500 konuta imza atan Özyurtlar İnşaat, yıl içinde de sürpriz iki proje nin tanıtımına şahitlik yapacak.
Garden City III. Etap ve NTepe Esenyurt projelerinde teslimler   yapılacağını ve yaklaşık bin ailenin yeni konutlarına taşınacağını dile getirerek sözlerine başlayan Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, œYıl içinde NTowers ve AK&Nmerkez projelerinin yapımına devam edeceğiz. Yeni iki projede 2 bin 500 yeni konut yaparak 250 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyoruz. Bizim var olduğumuz bölgeler Beylikdüzü ve Esenyurt olduğu için yeni projeleri de burada gerçekleştireceğiz diye konuştu.

Yoğun yıl geride kaldı
Geride kalan yılı değerlendirirken teslim ettikleri etaplardan söz eden Özyurt, œFirma açısından baktığımızda oldukça yoğun bir yıl   yaşadık. Dört yeni projemizin tanıtımını yaptık. Bunlar N Tepe, Garden City III. Etap, NTowers ve Ak&Nmerkez"dir. Bu projelerin bir çoğunun satışı tamamlandı, yapımı ise son hızla devam ediyor. Firmamız bir taraftan yeni projeleri tanıtırken diğer taraftan da önce satışlarını yaptığı projelerin teslimatını yapıyor. Garden City   1. etap tamamen bitti ve yüzde 80 oranında doluluk sağlandı. Yaşam başladı. Garden City   2. etap projesinde de teslimler Mayıs 2010"da yapıldı ve yaşam başladı diye konuştu.

Bu yıl zor geçecek gibi görünüyor
Türkiye açısından geçen yıl yaşanan olayların benzer   şekillerde devam edecek gibi görün düğüne dikkat çeken Özyurt, œBen   tabiÜ® ki daha iyi geçmesini dilerim . çünkü siyasal olarak zor bir yıl olacağı şimdiden belli gibi görünüyor.   Buna ek olarak ekonomik olarak daha da zor bir yıl olabilir. Özellikle yaşlı kıtada sorunlu ekonomiler oldukça baş ağrıtacaktır  diye konuştu.

˜Hayalet kentler kurmuyoruz"
Bu güne kadar kurdukları sitelerde yaşamın başladığına dikkat çeken Özyurt, œHayalet değil, yaşayan şehirler yapıyoruz. Bizden konut alanlar yatırım için değil oturmak için alıyor. Bu nedenle hayata geçirdiğimiz projelerde kiralık ev bulmak zordur. Biz başkaları gibi hayalet şehir değil, yaşayan şehirler yapıyoruz dedi.

Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt"ta Tasarımcılar İş Merkezi, üç etaptan oluşan Gardencity projesi, Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Evleri ve yine Esenyurt"ta yapımı süren Ntowers"la inşaat sektöründe iyi bir yer edinen Özyurtlar İnşaat, yeni projelerle önümüzdeki dönemde büyümesini sürdürecek.


Geri Dön