29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.



Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Cityscape’te uluslararası yatırımcılara öncelikle İstanbul’u ve Esenyurt’u daha sonra da projelerimizi anlatacağız. Eylül ayında satışa çıkacak olan Nlive Bahçeşehir projemizi de ilk kez Cityscape’te tanıtacağız” dedi.


Dört projeyi görücüye çıkaracak


Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre Özyurtlar İnşaat, Cityscape’te Nlive Bahçeşehir’in dışında Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıyla buluşturacak.


Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen ve eylül ayında satışa çıkacak olan Nlive Bahçeşehir, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Projede, daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak 6 adet de dükkan bulunuyor. Hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için inşa edilen Nlive Bahçeşehir’de 1+1 dairelere yer verilmedi. En küçük dairelerin 2+1’den başladığı projede, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar bulunuyor.


Esenyurt’ta hayata geçen Nlogo İstanbul ise, toplam üç etaptan ve 7 blokta 2 bin 679 daireden oluşuyor. İlk etabı geçen yıl satışa çıkan ve büyük ilgi gören Nlogo İstanbul’un şuanda ikinci etabı satılıyor. Her etapta 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Projede konutların yanı sıra sakinlerine alışveriş keyfi sunan ve içerisinde 100’den fazla dükkanın bulunacağı Cadde İstaNbul da yer alıyor.


Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçen 1Coastal City, üç blokta 208 daireden oluşuyor. 1Coastal City’de, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan 1Coastal City, İstanbul’da zevkin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor.


Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora ise iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Rezidans dairelerden oluşan Ncadde Agora’da 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet daire bulunuyor. Mayıs ayında satışa çıkan projenin şuana kadar yüzde 50’si satılmış durumda.


Milliyet


Geri Dön