24 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat, Lüleburgazspor 'a sponsor oldu!

Özyurtlar İnşaat, Lüleburgazspor 'a sponsor oldu!

Özyurtlar İnşaat, Spor Toto 3 'ncü Lig 1 'nci grup takımlarından Lüleburgazspor 'a, sponsor oldu. Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt,   hedeflerinin Lüleburgazspor 'u 2 'nci Lig 'e çıkarmak olduğunu söyledi...



20 yılda 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, Spor Toto 3 'ncü Lig 1 'nci grup takımlarından Lüleburgazspor 'a, bir yıllığına sponsor oldu. Sponsorluk imza törenine Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan ile AK Parti Kırklareli Milletvekili şženol Gürşan katıldı. Törende konuşan Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt,   hedeflerinin Lüleburgazspor 'u 2 'nci Lig 'e çıkarmak olduğunu söyledi.

Bu konuda öncülük yapacaklarını ifade eden Özyurt, “Bizler sizlere yol gösterici olacağız, gücümüz kadar da yardımcı olacağız' dedi. Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan ise   'Bu yıl 2 'nci Lig 'e çıkmak istiyoruz. Lüleburgazspor 'a 2 yıldan buyana sponsor bulamadık. Bize sponsor olan Özyurtlar İnşaata hakkını vermeye çalışacağız. Sponsorluk konusunda büyük destek olan milletvekilimiz şženol Gürşan 'a teşekkür ediyorum' dedi.

Forma hediye edildi
Özyurtlar İnşaatın Lüleburgazspor 'a sponsor olmasını sağlayan Ak Parti Kırklareli milletvekili şženol Gürşan da konuşmasında şunları söyledi:

'Amatör futbol ve basketbol oynadım. Spor dendiğinde futbol adı öne çıkıyor. Bütün amatör kulüplerimize söz verdim. Onlara da gerekli desteği vereceğim. Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt 'a Lüleburgazspor 'a sponsor olmasını rica ettim. Bizi kırmayarak sponsor oldu. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum.'

Yapılan konuşmaların ardından 1 yıllık sponsorluk anlaşması yapıldı ve Tamer Özyurt 'a üzerinde adının yazılı olduğu Lüleburgazspor forması, kravat ile plaket hediye edildi.

 


Geri Dön