29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat'tan 48 ay sıfır faiz kampanyası!

Özyurtlar İnşaat'tan 48 ay sıfır faiz kampanyası!

Bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, sezona hızlı başladı. Şirket, Esenyurt’ta yer alan Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve 98 daireli New Bahçeşehir’i lansman indirimiyle satışa çıkardı.



Özyurtlar İnşaat, iki yeni projesini satışa çıkardı. Şirket, ilk etabı geçen yıl Mayıs ayında satışa çıkan Nlogo İstanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projelerini tanıttı. Bunlardan Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daireden oluşuyor. İlk etabının yüzde 80'i 35 günde satılan Nlogo İstanbul'un satışa açılan ikinci etabında 850 daire bulunuyor.


Nlogo İstanbul ikinci etapta 1+1 daire fiyatlarının 199 bin liradan başladığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Tamer Özyurt, "Birinci etap mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Dolayısıyla 10 ayda yüzde 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç hiç bir yatırım enstrümanında yok. Aynı prim garantisini burada da veriyoruz" diye konuştu. İkinci etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerini bulmak mümkün.


Ailelere özel: New Bahçeşehir

Özyurtlar İnşaat'ın satışa çıkardığı diğer proje olan New Bahçeşehir ise, 21 katlı tek bloktan meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu projede toplam 98 daire mevcut. Projede ayrıca 6 adet de dükkan bulunuyor. Ailelere özel tasarlanan New Bahçeşehir'de barbekü keyfinden teras katında sinema zevkine, playstation odalarından yüzme havuzu ve spor alanlarına kadar pek çok hizmet sunuluyor. Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirilen proje ayrıca, Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.


48 ay 0 faiz fırsatı

Her iki projede de satışa dip fiyatlardan başladıklarını belirten Tamer Özyurt, "Aşama aşama fiyatları arttıracağız. Daha yapım aşamasındaylen kazanmak isteyen herkesi lansman indiriminden yararlanmaya bekliyoruz. 48 ay 0 faiz fırsatıyla satışlarımızı yapacağız" bilgisini verdi.


Esenyurt sıçrayışta

Kamuoyundaki Esenyurt algısının değiştiğine ve bölgenin İstanbul'un 38 ilçesiyle yarışır bir duruma geldiğine de değinen Tamer Özyurt, "Esenyurt artık kentin çok önemli ilçelerinden biri olmaya başladı. Bölgeye güçlü firmalar giriyor. Geçen yılla bu yıl arasında fiyatlar da ciddi oranda arttı. Bu hem maliyet artışından hem de Esenyurt algısının değişmesinden kaynaklandı. Özellikle yabancıların bölgeye olan ilgisi çok arttı. Esenyurt, yabancılara en fazla konut satılan bölge. Özyurtlar olarak bizde bu yılın Ocak ve Şubat aylarında satışlarımızın yüzde 50'sini yabancı yatırımcılara yaptık" şeklinde konuştu.


Sırada 2 proje daha var

Özyurtlar İnşaat, 2015 yılında 3 yeni proje hayata geçirecek. Bu projelerden ilki, bugün satışa çıkarılan 98 daireli New Bahçeşehir. Şirket ayrıca iki projenin daha startını vermeye hazırlanıyor. Biri rezidans diğeri ise iş merkezi olacak projelerin detayları çok yakında açıklanacak. Esenyurt'ta arsa stoklarının olduğunu da hatırlatan Tamer Özyurt, "Bölgede hala 5-10 yıl proje üretilecek arazi mevcut. Bizim ise, 4 tane projemizin arsası mevcut" diye konuştu.


Dönüşüm projesi geliyor

Tamer Özyurt, 2015 yılında kentsel dönüşüm projesine de başlayacaklarının müjdesini verdi. Gaziosmanpaşa'da gerçekleştirilecek dönüşüm projesinin inşaatına yılın 2.çeyreğinde başlayacaklarını belirten Özyurt, "Şu an Ankara'dan planların gelmesini bekliyoruz. Projemizi 3'lü bir ortaklıkla hayata geçireceğiz" dedi.


Posta


Geri Dön