19 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat'tan Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Özyurtlar İnşaat'tan Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Özyurtlar İnşaat'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de içine alan indirim kampanyası 3-9 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinde Kadınlar Günü haftasına özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor...



Özyurtlar İnşaat, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinde Kadınlar Günü haftasına özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. 


Özyurtlar İnşaat'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de içine alan indirim kampanyası 3-9 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. 9 Mart Pazar akşamı sona erecek olan kampanyadan N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinden yatırım ya da oturum amaçlı konut alan tüm kadınlar yararlanacak.

 

Otelden rezidansa 


Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites projesi Esenyurt'ta otel -rezidans konseptinde inşa ediliyor. Projede 134'ü otel odası, 187'si rezidans daire, 8'i dükkan olmak üzere toplam 329 bağımsız bölüm bulunuyor. 


NCity Esenyurt ise Esenyurt'ta  Kiptaş  4. Etap ile Kiptaş 5. Etap'ın yanında bulunan 15 dönümlük arazide inşa ediliyor.NCadde de, tek blokta 16 kattan oluşuyor. NCadde'de tamamı 1+1 home ofis'lerden oluşan 112 daire bulunuyor. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön