29 / 03 / 2024

Özyurtlar N Şehir ve N Merkez'e ruhsat çıktı!

 Özyurtlar N Şehir ve N Merkez'e ruhsat çıktı!

Özyurtlar İnşaat, son aylarda imar sorunu ile gündemden hiç düşmeyen Esenyut'ta hayata geçirdiği N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatını aldığını açıkladı...



Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatları çıktı. Firma yetkilileri, her 2 projenin de herhangi bir ruhsat ya da imar sorunun kalmadığını açıkladı.

Stüdyodan 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan N Şehir'de fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor, 159 bin TL'ye kadar yükseliyor. Temmuz 2014'te teslim edilmesi planan Esenyurt N Şehir'de, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 36 aya kadar vadelendiriliyor. N Şehir projesinde yürüyüş parkuru, çardaklar, çocuk oyun alanları, basketbol, futbol sahaları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki bir diğer projesi olan N Merkez ise, Esenyurt Bahçeşehir yolu üzerinde en işlek cadde olan Doğan Araslı Bulvarı'nda hayata geçiriliyor. 32 bin metrekare alan üzerinde 6 bloktan oluşan projede, toplam 962 konut yer alıyor. 


N Merkez ruhsatının detayları için tıklayın

N Şehir ruhsatının detayları için tıklayın


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön