18 / 04 / 2024

Özyurtlar N5 Suites'te vade farksız taksit!

 Özyurtlar N5 Suites'te vade farksız taksit!

Özyurtlar İnşaat tarafından gerçekleştirilmekte olan N5 Suites projesinde 229 bin liradan başlayan konutların 3 bin lira kira getirisi ile alıcıları bekliyor..



Özyurtlar İnşaat tarafından gerçekleştirilmekte olan N5 Suites projesinde 229 bin liradan başlayan konutların 3 bin lira kira getirisi ile alıcıları bekliyor.. İstanbul Esenyurt'ta, metrobüs durağına 2 dakikalık mesafede Özyurtlar İnşaat kalitesi ile hayata geçirilmekte olan N5 Suites projesinde, 5 yıldızlı otel konforunda yaşam  vadediliyor.  Ticari tapu, 5 yıldızlı otel konseptli, mobilyalı süit ve double suit odaların yer aldığı N5 Suites projesinde teslimlerin ise 6 ay sonra başlaması bekleniyor.

 

3 bin TL kira getirisi vadeden N5 Suites projesinde fiyatlar 229.000 liradan başlamakta olup sınırlı sayıdaki konut alıcıları bekliyor. Yüzde 40 peşinat  ödendikten sonra kalan ksımın 60 ay vade farksız taksitle ödenebileveği N5 Suites projesinde fiyatlara yüzde 18 oranındaki KDV'de dahil.

 

7/24 kiralama hizmeti de sunulan N5 Suites projesi konum olarak Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Metrobüs durağına 2 dakika, Atatürk Havaalanına 15, CNR Fuar Merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.



Star Gazetesi 


Geri Dön