19 / 04 / 2024

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık!

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 21 kattan oluşan proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.



Özyurtlar  New Bahçeşehir  Evleri projesinde cafe, duş alanları, buhar banyosu,kapalı yüzme havuzu,spor salonu, sauna gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 21 kat şeklinde yükselen proje  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri projesi çevresinde bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi,dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu bulunuyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön